-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bjauriojo ančiuko istorija: kaip kuklus draudikas užsiauginęs barzdą virto geidžiamu modeliu

Šiandien raudonplaukis Gwilymas Pughas (33 m.) yra geidžiamas modelis, neatsiginantis pelningų užsakymų. Dėl jo seilę varvina tūkstančiai moterų, tačiau prieš septynerius metus nė viena jų net nebūtų atsigręžusi į jį, praėjusį pro šalį. Kukliam, antsvorio turinčiam draudimo agentui tereikėjo užsiauginti barzdą, kuri iš esmės pakeitė jo gyvenimą!
Modelis Gwilymas Pughas anksčiau ir dabar
Modelis Gwilymas Pughas anksčiau ir dabar / „Instagram“ nuotr.

Gwilymas Pughas, sėkmingai įsitvirtinęs mados pasaulyje, tapo pasauline sensacija, kai internete buvo paviešinta sena jo nuotrauka, daryta prieš septynerius metus.

Internautai tiesiog neteko žado pamatę, kaip labai pasikeitė šis vyras, ir jo istorija tapo įrodymu, kad potencialo turi bet kuri pilka biuro pelytė.

A post shared by Gwilym C Pugh (@gwilymcpugh) on

Kaip rašo „Daily Mail“, Kardife gimęs, o vėliau į Londoną išvykęs Gwilymas Pughas pardavinėjo gyvybės draudimą paties įsteigtoje bendrovėje ir dirbo iš namų, neretai – tiesiog gulėdamas lovoje. Toks sėslus gyvenimo būdas netruko duoti rezultatų – vaikinas užsiaugino nepageidaujamo antsvorio ir piko metu svėrė net 127 kg.

„Tuo metu aš turėjau antsvorio, dirbdavau po 12 valandų per dieną, ir buvau kamuojamas traumų, kurios buvo užkirtusios kelią sportuoti. Verslas sekėsi gerai, bet aš nusprendžiau, kad privalau suimti savo gyvenimą į rankas, nes norėjau vėl būti sveikas“, – senas dienas prisiminė Gwilymas Pughas.

Panašiu metu jis su draugais įkūrė folk muzikos grupę, tad jo kirpėjas pasiūlė užsiauginti barzdą su mintimi, kad toks įvaizdis labiau tiktų scenoje atliekant tokią muziką.

Gwilymui pasiūlymas visai patiko, tad jis nusprendė, kad reikėtų susirūpinti ir figūra – jis iš savo kasdienio raciono visiškai išbraukė šlamštmaistį. O didžiausi kūno pokyčiai pasimatė, kai Gwilymas metė sėdimą darbą.

„Mano sveikatai tai buvo pats geriausias sprendimas, kai nustojau sėdėti prie stalo po 9–10 valandų per dieną“, – pasakojo jis.

Nustojęs dirbti sėdimą darbą antsvorio Gwilymas Pughas atsikratė per penkerius metus, šiandien jis sveria jau 86 kg. Beje, su trenerio pagalba ir priežiūra jis ilgainiui išmoko, kaip sportuoti, kad nepakenktų sau dėl praeityje patirtos traumos.

A post shared by Gwilym C Pugh (@gwilymcpugh) on

O kai svoris pamažu pradėjo kristi, barzda – augti, Gwilymas Pughas susikūrė „Instagram“ profilį. Čia jį pastebėjo Velso siuvėjas Nathanas Palmeris ir pakvietė jį nusifotografuoti savo katalogui. Neilgai trukus raudonbarzdis sulaukė pasiūlymų įsiamžinti fotoknygoje „100 Beards“ ir fotoprojekte „Red Hot“ – šie du darbai iš pagrindų pakeitė Gwilymo gyvenimą ir jo, kaip modelio, karjera šovė į viršų. Dabar jis dirba su prestižine Londono modelių vyrų agentūra „AMCK Models“.

Vida Press nuotr./Gwilymas Pughas fotoprojekte „Red Hot“
Vida Press nuotr./Gwilymas Pughas fotoprojekte „Red Hot“

„Daug metų dirbus finansų sektoriuje, galimybė dirbti su kūrybingais žmonėmis ir keliauti po pasaulį yra nuostabu. Bet ilgainiui pamiršti, kaip nerealu tai yra – tai tau tampa normalu. Manau, man pasisekė, kad į šią profesiją patekau tokio amžiaus. Stengiuosi nepamesti galvos ir mano mergina man labai dėl to padeda“, – apie netikėtai atrastą modelio darbą sako Gwilymas Pughas.

Na o darbo reikalais keliaudamas po pasaulį jis daug fotografuoja ir viliasi, kad tai galbūt vėliau taps nauja jo profesija pasibaigus modelio karjerai.

Vida Press nuotr./Gwilymas Pughas
Vida Press nuotr./Gwilymas Pughas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius