-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bjork atšaukia pasirodymus Europos festivaliuose dėl balso problemų

Garsiosios islandų atlikėjos Bjork gerbėjai vasarą gali likti be jos koncertų – žinoma dainininkė atšaukia pasirodymus Europos muzikiniuose festivaliuose dėl sveikatos problemų.
Bjork
Bjork / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Björk

Praėjusį mėnesį Bjork buvo priversta atšaukti koncertus Buenos Airėse, Argentinoje ir San Paule, Brazilijoje, po to kai gydytojai aptiko gumbelį ant jos balso stygų.

Problemų su balso stygomis pernai turėjo ir garsioji Adele, kuriai vėliau prireikė operacijos.

Buvo numatyta, kad po pastarųjų atšauktų koncertų Bjork pailsės ir vėl į sceną lips „Primavera“ festivalyje Barselonoje, Ispanijoje, bei Portugalijos Porto mieste birželio pradžioje. Tačiau gydymas nepavyko kaip planuota, tad medikai patarė dainininkei susilaikyti nuo pasirodymų. „Bjork gydytojai patarė jai ilsėtis ir nedainuoti, mat tai galėtų nepataisomai pakenkti jos balsui. Labai apgailestaujame dėl nepatogumų“, – trečiadienį pranešime rašė festivalių organizatoriai.

Ketvirtadienį Rusijos spaudoje pasirodė informacija, kad Bjork nepasirodys ir Maskvoje liepos 21-ąją suplanuoto koncerto metu.

Islandų dainininkė yra ir viena svarbiausių lietuvių mėgstamo Lenkijoje vykstančio festivalio „Heineken Open‘er“ atlikėjų. Kadangi renginys vyks liepos pradžioje, šiam Bjork pasirodymui taip pat iškilo grėsmė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius