-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Boksininkas M.Tysonas suimtas Los Andželo oro uoste

Buvęs absoliutus sunkaus svorio pasaulio čempionas boksininkas Mike'as Tysonas areštuotas tarptautiniame Los Andželo oro uoste, JAV, ketvirtadienį praneša „Associated Press“.
M.Tysonas
Mike'as Tysonas / „Scanpix“ nuotr.

Policija patvirtino, kad buvęs sportininkas sulaikytas po susidūrimo su vienu reporteriu prie „United Airlines“ bilietų kasos. Kaip savo paaiškinime teigia paparacas, M.Tysonas trenkė jam į veidą ir atėmė fotoaparatą, kad sunaikintų jo padarytas nuotraukas.

Fotografas sako nuo Geležinio Mike'o“ smūgio griuvęs ant žemės ir trenkęsis galva į grindis. Vėliau fotografas buvo paguldytas į vieną iš vietos ligoninių.

Tuo tarpu įtariamas žurnalisto skriaudikas pateikia kitą incidento versiją. Kaip pažymi laikraštis „Los Angeles Times“, remdamasis anoniminiais šaltiniais, M.Tysonas policininkams pareiškė, kad reporteris pirmas trenkė jam, norėdamas išprovokuoti konfliktą.

Kaip teigia buvusio boksininko atstovė Tammy Brook, žurnalistas elgėsi pernelyg agresyviai, o M.Tysonas keliavo su žmona ir dešimties mėnesių kūdikiu, tad jo elgesys gali būti motyvuojamas kaip savigyna.

„Associated Press“ nurodo, kad abu incidento dalyviai ketina kreiptis į teismą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius