-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bolivudo žvaigždė Shahas Rukhas Khanas susilaukęs sūnaus pateko į Mumbajaus valdžios nemalonę

Bolivudo superžvaigždė Shahas Rukhas Khanas (47) gegužės pabaigoje susilaukė sūnaus. Apie tai trečiadienį pranešė Mumbajaus sveikatos apsaugos pareigūnai. Pastariesiems įtarimų sukėlė vaiko gimimo aplinkybės. Spėjama, kad aktorius ir jo sutuoktinė galėjo atlikti neteisėtu šalyje laikomą prenatalinį kūdikio lyties nustatymo tyrimą.
Shahas Rukhas Khanas
Shahas Rukhas Khanas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Mumbajaus savivaldybės institucijos atstovas žiniasklaidai patvirtino, kad pagaliau gautas patvirtinimas, kad Sh.R. Khanas ir jo žmona Gauri gegužės mėnesį šiauriniame Mumbajaus priemiestyje susilaukė berniuko.

„Andherio ligoninė informavo Didžiojo Mumbajaus municipaliteto (BMC) sveikatos apsaugos skyrių, apie tai kad berniukas gimė 2013 metų gegužės 27 dieną“, – nurodė BMC atstovas Vijayas Khabale Patilas.

Paauglius sūnų ir dukterį auginanti pora, vengdama žiniasklaidos dėmesio, šeimos pagausėjimą laikė paslaptyje. Pagal galiojančią tvarką, duomenis apie naujagimius ligoninės privalo perduoti BMC. Tačiau tai padaryta taip pat nebuvo.

Remiantis vietos žiniasklaida, porai kūdikį galėjo išnešioti ir surogatinė motina. Įtarimų sukėlė dar ir tai, kad pranešimai apie šeimos pagausėjimo laukiančią porą pasirodė vėliau, nei jiems gimė kūdikis. Be to, kyla įtarimų, kad pora galėjo atlikti draudžiamą vaisiaus lyties nustatymo tyrimą.

Po šių pranešimų Indijos radiologijos ir diagnostinės vizualizacijos asociacija kreipėsi į sveikatos apsaugos pareigūnus, prašydama ištirti šį atvejį. Vietos žiniasklaida trečiadienį informavo, kad BMC šio tyrimo dar nebaigė.
Indija draudžia vaisiaus lyties nustatymo tyrimus, nes daugumai šeimų pageidaujant berniukų, moteriškos lyties embrionų yra atsikratoma.

Sh.R.Khanas, gerai žinomas iš filmų „Dilwale Dulhania Le Jayenge“ (liet. „Nepagrobta nuotaka“) ir „My Name is Khan“ (liet. „Mano vardas Khanas“), šiemet buvo pirmas „Forbes“ paskelbtame turtingiausių Indijos įžymybių šimtuke. Paskaičiuota, kad per metus jis uždirbo 37,7 mln. JAV dolerių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius