-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bondiados kūrėjams į akį krito A.Jolie

Šiuo metu filmų apie Džeimsą Bondą prodiuseriai tariasi su garsia Holivudo aktore Angelina Jolie dėl vaidmens rengiamame jau 23-iajame filme apie slaptąjį agentą.
Angelina Jolie
Angelina Jolie / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Angelina Jolie

Naujienų portalas WorstPreviews.com, remdamasis anonimiškais šaltiniais, pranešė, esą A.Jolie bus pasiūlytas ne šiaip „eilinės Bondo merginos“ vaidmuo.

Dar tuomet, kai buvo kuriama priešpaskutinė filmų apie Bondą seriją „007 Kazino Royale“, sklido gandų, kad A.Jolie buvo pasiūlytas Vesper Lynd, merginos, kurią įsimyli slaptasis agentas, vaidmuo. Tąsyk projekte aktorė nedalyvavo dėl nėštumo ir įtempto grafiko. Tiesa, buvo paskelbta, esą prieš atsisakydama A.Jolie rimtai svarstė imtis šio pasiūlymo ir net norėjo, kad Vesper būtų  kietesnė. Esą aktorė mieliau ekrane pasirodytų kaip blogiukė, o ne kaip saldainiukas akims.

Tvirtinama, kad dar pavadinimo neturinčios 23-iosios kino juostos apie Bondą kūrėjai trokšta atkurti aktorių Danielio Craigo, kuris vaidina agentą 007, ir A.Jolie tandemą. Abi garsenybės kartu vaidino populiarumo sulaukusiame filme „Kapų plėšikė Lara Kroft“.

„Angelina praėjusį savaitgalį susitiko su filmo prodiuseriais ir išreiškė didelį susidomėjimą pasiūlymu. Jai pasiūlytas labai svarbus vaidmuo, kuris eis per visą seriją numatomų filmuoti filmų“, – aiškino šaltinis. Pasak jo, A.Jolie svarbus ne tik ilgalaikis pasiūlymas, bet ir solidi sutarties, kurią ji galėtų peržiūrėti kas tam tikrą laiką, suma.

Tiesa, A.Jolie gerbėjai dar neturėtų džiūgauti – aktorė turi nemažai varžovių, trokštančių patekti į naują filmą apie Bondą. Šiuo metu dalyvauti projekte norą išreiškė staiga išpopuliarėjusi filme „Lūšnynų milijonierius“ indų aktorė Freida Pinto ir moteris, kurios vyrą nuviliojo A.Jolie, – Jennifer Aniston.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius