Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Botokso injekcijos nėštumo metu? Chrissy Teigen paaiškino, kodėl joms ryžosi

Nebe paslaptis, kad modelis ir interneto asmenybė Chrissy Teigen (34 m.) laukiasi trečios atžalos. Tačiau kiek nustebino jos viešas pranešimas, kad nėštumo metu ji nusprendė susileisti botokso. Svarbu paminėti, kad moteris visai ne raukšles lygins.
Chrissy Teigen
Chrissy Teigen / Vida Press nuotr.
Temos: 1 Chrissy Teigen

Dainininko Johno Legendo (41 m.) sutuoktinė Chrissy Teigen patikslino, jog įprastai veido raukšlėms lyginti naudojamu botoksu ji nusprendė sumažinti galvos skausmus.

Tviteryje moteris rašė, jog po ilgų konsultacijų su gydytojais šie leido jai atlikti „kaklo raumenų botokso ir (…) beta blokatorių injekcijų bei radijo bangų dažnio“ kombinacinį gydymą.

Sekėjams paprašius plačiau papasakoti apie šį galvos skausmų gydymo būdą, Chrissy Teigen patikslino, kad dėl jo konsultavosi ne su grožio specialistu, įprastai atliekančiu botokso injekcijas, o su neurologu, kuris apie pacientę, jos būklę kalbėjosi ir su jos ginekologu.

Chrissy Teigen atveju botokso injekcijos bus atliktos siekiant sumažinti galvos skausmus, atsirandančius dėl stipraus griežimo dantimis. Be to, kaip savo sekėjams pasakojo ji, botoksas gali sumažinti ir migrenų kančias, suleidžiant jį į tam tikras vietas prie antakių. Kaip sakė pati Chrissy Teigen, tokios procedūros – gyvenimą pakeičiančios.

Įprastai botokso injekcijos atliekamos siekiant išlyginti veido raukšles. Kaip rašo „Page Six“, atlikti tyrimai rodo, jog ši medžiaga gali padėti sumažinti ir neurologinių ligų sukeliamus spazmus, taip pat migrenas.

Papasakodama apie galvos skausmams sumažinti skirtas procedūras, Chrissy Teigen dar kartą įrodė, jog nuo savo sekėjų stengiasi nieko neslėpti.

Maždaug prieš mėnesį modelis atskleidė atlikusi krūtinės implantų šalinimo operaciją, nors tuo metu ir buvo nėščia, bet apie vaisių įsčiose dar nežinojo.

Socialiniuose tinkluose internautai teigė, jog kai kurios motinos Chrissy Teigen už tokias procedūras gali sukritikuoti. Tačiau visokių žmonių reakcijų dėl bet kokių sprendimų patyrusios žvaigždės kitų nuomonės nedomina.

„Man visiškai nerūpi“, – pabrėžė Chrissy Teigen.

15min primena, kad 2013 metais susituokęs Johnas Legendas ir Chrissy Teigen jau augina du vaikus – 4-erių Luną ir 2-ejų Milesą.

Na o neseniai užsienio spaudoje pasirodė pranešimai, kad šeimos pagausėjimo laukianti pora ieško didesnio būsto ir parduoda savo prabangią vilą Beverli Hilse.

APIE TAI DAUGIAU SKAITYKITE ČIA: Trečios atžalos laukiantys J.Legendas ir Ch.Teigen parduoda vilą Beverli Hilse: reikia daugiau erdvės

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius