-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bradas Pittas išgelbėjo moterį nuo minios sumindžiojimo

Holivudo žvaigždė Bradas Pittas šiuo metu filmuojasi naujoje kino juostose apie zombių invaziją į Škotiją, tačiau per pavojingą situaciją filmuojant aktorius tapo tikru didvyriu, jis išgelbėjo suklupusią moterį.
Bradas Pittas naujausio filmo filmavimo aikštelėje
Bradas Pittas naujausio filmo filmavimo aikštelėje / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Bradas Pittas

Vaidindamas herojų Gerry Lane'ą būsimame filme „Pasaulinis karas Z“, B.Pittas filmavosi masinėje scenoje, kur persigandusių žmonių minia bėga nuo pabaisų. Viena moteris, vaidinusi vieną iš išsigandusių škotų, bėgdama netyčia suklupo ir nugriuvo – jai buvo kilęs pavojus būti sutryptai šėlstančios minios.

Tačiau staiga pasirodė tikrasis herojus B.Pittas, kuris greitai sureagavo, pribėgo prie moters ir ją nunešė į saugią vietą. Nors moteris neišvengė smulkių sužeidimų, tačiau dėl aktoriaus greitos reakcijos tragedijos buvo išvengta. Filmavimai vyko toliau.

„Jis neturėjo laiko pasikalbėti su ja, nes buvo pats filmavimo įkarštis, tačiau toji moteris vėliau sakė, kad jaučiasi be galo dėkinga, nepaisant nubrozdinto kelio“, – pasakojo laikraščio „Scottish Sun“ šaltinis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius