-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bradley Cooperis atskleidė sunkiai įtikimą būdą išvengti pagirių

Žurnalo „People“ seksualiausiu pasaulio vyru paskelbtas aktorius Bradley Cooperis su gerbėjais pasidalino savuoju receptu, kaip išvengti pagirių.
Bradley Cooperis
Bradley Cooperis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Šiuo metu su filmo „Įsikūnijimas“ aktore Zoe Saldana susitikinėjantis B.Cooperis tikino žinąs, kaip po audringo vakarėlio išvengti kankinančio galvos skausmo ir blogumo.

Žurnalo „People“ seksualiausiu šių laikų vyru išrinktas aktorius B.Cooperis pasaulinę šlovę pelnė nusifilmavęs 2009 metų komedijoje „Pagirios Las Vegase“. Šiame filme vyras vaidino kartu su aktoriais Edu Helmsu, Zachu Galifianakis ir Justinu Bartha.

„Mano mėgstamiausias vaistas nuo pagirių – kepinti burokėliai. Jie, beje, yra išankstinis vaistas nuo galimo blogumo. Pavalgai jų, eini linksmintis ir po to jautiesi gerai. Tiesą sakant, neturiu jokio supratimo, kodėl tai veikia“, – Showbizspy.com sakė B.Cooperis. Aktorius tikino, kad šiuo receptu su juo pasidalijo „filmų apie pagirias“ kolega Zachas Galifianakis.

Filmuose „Pagirios Las Vegase“ ir „Pagirios Tailande“ vaidinęs B.Cooperis prieš kurį laiką patvirtino, kad šiemet metais Los Andžele bus pradėtas filmuoti trečiasis šios sagos filmas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius