-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

B.Pitto vaidmuo romantinėje komedijoje „Prarastas miestas“ nėra tik „epizodinis“

Aktoriai Bradas Pittas ir Sandra Bullock kartu vaidins romantinėje komedijoje „Prarastas miestas“ (angl. „The Lost City“), tačiau B.Pitto epizodinis vaidmuo įvyko ne tik dėl susiklosčiusių aplinkybių. Tai buvo tam tikras kompromisas, nes dukart „Oskaro“ laureatas nusprendė pasirodyti komedijoje už tai, kad Sandra Bullock suvaidino jo būsimame trileryje „Kulkų traukinys“ (angl. „Bullet Train“).
Kadras iš filmo „Prarastas miestas“
Bradas Pittas filme „Prarastas miestas“ / Paramount Pictures nuotr.

Nors Brado Pitto vaidmuo iš pradžių buvo reklamuojamas kaip visiškai epizodinis, paaiškėjo, kad romantinės komedijos žiūrovai gaus žymiai daugiau nei tikėtasi anksčiau.

Panašu, kad šie mainai yra naudingi abiem „Oskaro“ laureatams, nes kino gerbėjai su nekantrumu laukia romantinės komedijos „Prarastas miestas“ bei trilerio „Kulkų traukinys“ premjerų.

Filmo „Prarastas miestas“ režisierių duetas Aaronas ir Adamas Nee atskleidė, koks iš tiesų yra didelis Brado Pitto vaidmuo veiksmo komedijoje. Adamas Nee neseniai patvirtino, kad komedijoje dukart „Oskaro“ laureato B.Pitto vaidmuo nėra tik „epizodinis“.

„Brad Pitt vardas nuskambėjo pačioje projekto pradžioje. Tačiau iš pradžių buvęs epizodinis, jo vaidmuo yra didelėje filmo dalyje. Mes manėme: „Niekada nepriversime Brad Pitt tai padaryti“. Tada Sandra [Bullock] suvaidino „Kulkų traukinyje“ [su Brad Pitt], o jie abu bendradarbiauja su kirpėja Janine [Thompson].

Janine sakydavo jam: „Kokią šukuoseną pasirinktum, jei atliktum šį vaidmenį? Ką darytum dėl to?“ Atrodė, kad ji jį įtikinėjo. Ir staiga tai tapo tikra – mes „Zoom“ pokalbyje aptarinėjome su juo filmą. Kol mes suvokėme kas įvyko, jis jau buvo džiunglėse“, – prisimena romantinės komedijos „Prarastas miestas“ režisierius Adamas Nee.

Filmo anonsas:

VIDEO: PRARASTAS MIESTAS | Kinuose nuo kovo 25 d. | Oficialus anonsas [HD] | 2022

Tiesiog nuostabu, kaip pasidalijimas kirpėja įtikino Bradą Pittą suvaidinti romantinėje komedijoje. Dalis nuopelnų atitenka ir aktorei Sandra Bullock, kuri susidariusią situaciją panaudojo savo pranašumui. Vis dėlto Bradas Pittas veiksmo komedijoje atlieka ne tik epizodinį, bet svarbų antraplanį vaidmenį – to gali pavydėti dauguma filmų kūrėjų. Brado Pitto personažas – nuotykių ieškotojas – dėl laiko ekrane konkuruos su S.Bullock ir Ch.Tatumu.

Taigi, tai pamoka kiekvienam kino kūrėjui, norinčiam Brado Pitto sudalyvauti savo projekte – A sąrašo žvaigždę reikia įkalbinėti per jo kirpėją.

Paramount Pictures nuotr. /„Prarastas miestas“
Paramount Pictures nuotr. /„Prarastas miestas“

Dirbti kartu su „Vieną kartą Holivude“ (angl. „Once Upon a Time in Hollywood“) žvaigžde yra didžiulis pasiekimas broliams Nee, kaip ir aktoriui Ch.Tatumui. Pastarasis aktorius netgi prisipažino, kad iš pagarbos Bradui Pittui, jo perukai buvo sukurti pagal B.Pitto plaukus karinėje dramoje „Rudens legendos“ (angl. „Legends of the Fall“). Ch.Tatumas norėjo, kad ilgi, besiplaikstantys plaukai, kaip dukart „Oskaro“ laureato personažo, patektų ant filme pristatomos romantinės knygos viršelio.

Romantinė komedija „Prarastas miestas“ Lietuvos kinuose nuo balandžio 8 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius