Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Brado Pitto vaikams patiktų, jei jis taptų Žmogumi-voru

Kai turi didelę ir spalvingą šeimą, nori nenori turi atsižvelgti į jos įgeidžius. Būtent taip elgtis priverstas garsusis Holivudo aktorius Bradas Pittas. Jis prisipažino net rinkdamasis vaidmenis pagalvojantis, ką pasakytų jo ir Angelinos Jolie vaikai.
Bradas Pittas, Tina Fey ir Benas Stilleris
Bradas Pittas, Tina Fey ir Benas Stilleris / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Niujorke pristatydamas naująjį 3D animacinį filmą „Megamind“ (liet. „Megamaindas“, reikšmė – superprotas, red. past.), kuriame įgarsino superherojų Metromeną, B.Pittas atviravo, kad jam svarbi vaikų nuomonė.

„Tiek aš, tiek Angelina, rinkdamiesi vaidmenį, visada pagalvojame apie vaikus ir pasvarstome, ar vaikams jis bus įdomus? Ar patiks, kai jie bus paaugliai, jaunuoliai? Ar jo filmavimo vieta tinkama šeimai...“ – apie tėvišką rūpestį pasakojo 46-erių aktorius. Pasak Worstpreviews.com, B.Pittas neslėpė, kad jo vaikai turi ypač mylimą herojų ir ypač nudžiugtų, jei jis pastarąjį įkūnytų. „Žmogus-voras mūsų šeimoje labai mėgstamas. Vaikai mano, kad jis – pats kiečiausias. Jei rinktųsi herojų, kurį turiu vaidinti, turėčiau būti Žmogus-voras. Jiems labai patiktų“, – šypsojosi aktorius.

Kad jau sutiko įgarsinti Metromeną, galbūt B.Pittas ryšis ir naujam superherojiškam iššūkiui. Beje, aktorius prasitarė, kad jo herojus naujajame „Dreamworks“ animaciniame filme „Megamaindas“ visai nepanašus į jį, tačiau labai primena artimą bičiulį George‘ą Clooney.

Praėjusį savaitgalį būtent „Megamaindas“ surinko daugiausia pajamų JAV kino teatruose – net 47,7 mln. JAV dolerių (daugiau kaip 118,3 mln. Lt).

Lietuvos kino teatruose filmukas pasirodys gruodžio 17-ąją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius