Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Britney Spears atsigulė į reabilitacijos kliniką

Popprincesė Britney Spears (37 m.) savo noru įsiregistravo į vieną reabilitacijos kliniką Kalifornijoje, tačiau ne dėl kokių nors priklausomybių, o kad pasirūpintų savo pašlijusia psichine sveikata, praneša portalas TMZ.
Britney Spears
Britney Spears / „Scanpix“/AP nuotr.

Į kliniką dainininkė įsiregistravo šią savaitę ir joje ketina praleisti 30 dienų.

Šiai žiniai pasklidus viešai, Britney Spears vaikinas Samas Asghari socialiniuose tinkluose pasidalijo ją palaikančia žinute: „Tai ne silpnybė, o absoliučios stiprybės ženklas. Žmones turėtų tai įkvėpti, bent jau taip reaguoju aš“.

Psichinė ir emocinė Britney Spears būklė suprastėjo dėl ypač sunkaus periodo jos šeimoje: sunkiai serga dainininkės tėvas Jamie Spearsas (66 m.), ir tai ją labai paveikė.

„Instagram“ nuotr./Britney Spears ir jos tėvas Jamesas Spearsas
„Instagram“ nuotr./Britney Spears ir jos tėvas Jamesas Spearsas

„Jos tėvo liga ją paveikė. Jis vos nemirė, ir tiesą sakant, prieš kelias savaites turėjo dar vieną operaciją. Jo sveikata nėra gera. Jiedu yra labai artimi, tad jai tai be galo sunku. Nieko dramatiško su ja nevyksta – ji tiesiog suprato, kad turi skirti šiek tiek laiko pasirūpinti pačia savimi“, – portalui „People“ komentavo šaltinis iš Spears aplinkos.

Dar anksčiau šiais metais Britney Spears pranešė daranti laikiną karjeros pertrauką, kad visą savo laiką galėtų skirti sunkiai sergančiam tėvui.

Praėjusių metų pabaigoje Jamie Spearsas skubiai buvo operuotas plyšus gaubtinei žarnai. Ligoninėje jis praleido beveik visą mėnesį, o vėliau buvo išleistas gydytis namuose. Tuo metu prognozės buvo geros – tikėtasi, kad dainininkas tėvas pilnai atsigaus. Tačiau jo būklė ilgainiui komplikavosi, visai neseniai jam buvo atlikta dar viena operacija, ir anot šaltinių, šiuo metu situacija yra „gana rimta ir negerėjanti“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius