Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Britų aukštuomenė izoliuotis neskuba: su jais linksminosi ir Modesta Vžesniauskaitė su mylimuoju

Britų aktorius Duncanas Bannatyne’as (71) neleis pasaulį apėmusiai sveikatos krizei trukdyti mėgautis prabangiu gyvenimu. Kaip rašo Dailymail.co.uk, buvusi televizijos serialo „Dragons’ Den“ žvaigždė praėjusį savaitgalį su sutuoktine Nigora šventė jos 40-ąjį gimtadienį. Prie britų pramogų pasaulyje žinomos poros prisijungė ir lietuvė Modesta Vžesniauskaitė (35) su mylimuoju verslininku.
Johnas Caudwellas ir Modesta Vžesniauskaitė
Johnas Caudwellas ir Modesta Vžesniauskaitė / Vida Press ir „Instagram“ nuotr.

Pasirodo, Duncanas Bannatyne’as mylimosios gimtadienį iš anksto buvo suplanavęs švęsti Marakeše, tačiau vakarėlį, į kurį buvo pakviesta apie 100 žmonių, teko atšaukti Marokui dėl pandemijos uždarius savo sienas, Dailymail.co.uk sakė pats aktorius.

Tačiau sukaktį pora vis tiek norėjo paminėti ir tai padarė vakariene prabangiame viešbutyje „The Ritz London“. Prie poros prisijungė ir plintančio koronaviruso nepabijoję 67-erių milijardierius, „Phones4U“ įkūrėjas Johnas Caudwellas su mylimąja Modesta Vžesniauskaite.

Susitikimo akimirka lietuvė dviratininkė pasidalijo asmeninėje socialinio tinklo paskyroje.

Modestos Vžesniauskaitės ir Johno Caudwello bičiuliai, rodos, mėgsta prabangius pasilinksminimus. Savo 70-ojo gimtadienio proga Duncanas Bannatyne’as Barbadose iškėlė teminį romėnų vakarėlį.

Tačiau nuo jų gali tekti susilaikyti bent kuriam laikui, mat Didžiosios Britanijos valdžia prašo vyresnių nei 70 metų žmonių, kuriems priklauso ir aktorius, izoliuotis namuose.

„Tai paveiks visus bet kokio amžiaus (žmones). Man saviizoliavus, ji negali būti tame pačiame kambaryje kaip ir aš – tai juokinga, – apie atskirai nuo žmonos leidžiamas dienas sakė aktorius. – Tai ne saviizoliacija, jei ji yra kartu su manimi. Žinoma, džiaugsiuosi, jei ji ir toliau galės daryti tai, kas jai patinka – susitikti su draugais ir mėgautis gyvenimu.“

Tačiau pats dukart išsiskyręs ir šešis vaikus turintis vyras tikina nebeturintis idėjų, kuo užsiimti šalia neturint žmonos. „Žiūrėsiu „Netflix“ ir dvi valandas kiekvieną naktį sportuosiu su kambaryje turima įranga“, – sakė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius