-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Broliai Bogdanoffai – nebe tie patys širdžių ėdikai, kokie jie buvo jaunystėje

Jaunystėje broliai Igoris ir Grichka Bogdanoffai buvo tikri širdžių ėdikai, tačiau sulaukus 70-ies ir praėjus kelis plastinių operacijų raundus, pakartotines botokso injekcijas, skandalingi prancūzai, daugelio nuomone, dabar atrodo lyg būtų ne iš šio pasaulio.
Grichka ir Igoris Bogdanoffai
Grichka ir Igoris Bogdanoffai / Vida Press nuotr.

Kadaise Prancūzijoje gimę dvyniai buvo tituluojami patraukliausiais šalies televizijos laidų vedėjais, tačiau dabar, kai prie jų išvaizdos nagus prikišo plastinės chirurgijos specialistai, juos ne tik kad sunku atpažinti – broliai tapo nelabai maloniu pavyzdžiu, prie ko priveda priklausomybė plastinei chirurgijai.

Vida Press nuotr./Igoris ir Grichka Bogdanoffai
Vida Press nuotr./Igoris ir Grichka Bogdanoffai

Bogdanoffai – Prancūzijoje gimusios ir augusios, mokslinį išsilavinimą turinčios televizijos asmenybės, prieš keletą dešimtmečių vedusios ne vieną populiarią mokslinės fantastikos laidą. Dvyniai taip pat yra parašę ne vieną mokslinį straipsnį, tačiau pastarieji sulaukė didelės mokslininkų bendruomenės kritikos. Kaip rašoma Thelocal.fr, brolių darbuose – daug klaidų, o ir mokslinės naudos jie neturėjo jokios.

Ilgai karaliavę televizijoje, įvairiuose projektuose, dešimtajame dešimtmetyje Bogdanoffai dingo iš viešumos, norėdami užbaigti pirmykštės kosmologijos doktorantūros studijas. Panašiu metu dvyniai, pastebėję, kad laikas jųdviejų išvaizdai nėra labai draugiškas, pirmą kartą išbandė ir plastines operacijas. Bet paprasčiausios veido odos patempimo procedūros jiems nepakako.

Į viešumą Igoris ir Grichka grįžo, bet juos atpažinti buvo sunku. Broliai išvaizdą pasikoregavo įsidėdami smakro ir skruostų implantus, susileisdami botokso ir užpildų. Šias procedūras jie atlikdavo reguliariai.

Nepaisant akivaizdžių brolių išvaizdos pokyčių, juodu visada neigė veido bruožus koregavę plastinėmis operacijomis. Dėl to kai kurie jų gerbėjai ėmė tikėti, jog jų mylimi mokslininkai serga akromegalija – endokrinine liga, atsirandančia suintensyvėjus augimo hormono somatotropino gaminimui, dėl ko ima didėti veido ir galūnių kaulų minkštieji audiniai.

Vida Press nuotr./Igoris ir Grichka Bogdanoffai
Vida Press nuotr./Igoris ir Grichka Bogdanoffai

Bogdanoffai Prancūzijoje žinomi ne tik dėl savo drastiškų išvaizdos pokyčių. Prieš metus broliams buvo iškelta byla, kurioje jie buvo kaltinami iš „pažeidžiamo žmogaus“ išvilioję 800 tūkst. eurų, rašo „Le Parisien“. Dvyniai, žinoma, kaltinimus, kad auką investuoti į meną ir mokslą jie vertė tik tam, kad galėtų finansiškai pasipelnyti, neigė.

Su teisėsauga vyrai susidūrė ne vieną kartą. Prieš pusantrų metų I.Bogdanoffui buvo skirta 1500 eurų bauda už tai, kad jis įsibrovė į buvusios merginos, modelio ir biologijos studentės Julie Jardon (24) namus.

Vida Press nuotr./Igoris Bogdanoffas su Julie Jardon
Vida Press nuotr./Igoris Bogdanoffas su Julie Jardon

Karjerą televizijoje baigė Bogdanoffai nedykaduoniauja. Juodu rašo knygas, dalyvauja renginiuose.

Igoris, praeityje vedęs net penkis kartus ir susilaukęs šešių vaikų, bei Grichka antrųjų pusių šiuo metu neturi.

Kaip broliai atrodė prieš plastines operacijas, galite pamatyti šioje jųdviejų vestos laidos ištraukoje:

VIDEO: 1979 : Temps X, la 1ère émission | Archive INA

Igoris ir Grichka – puikus pavyzdys, kur gali nuvesti priklausomybė nuo plastinių operacijų ir kitų grožio procedūrų bei tobulybės siekimas. Įdomu būtų pamatyti, kaip jie atrodytų dabar, jei prie jų išvaizdos nagų nebūtų prikišę plastikos chirurgai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius