-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Būdamas Kalifornijos gubernatoriumi Arnoldas Schwarzeneggeris sutuokė dvi homoseksualų poras

Filmų apie Terminatorių žvaigždė nuo 2003 iki 2011 metų užregistravo dvejas netradicinės orientacijos savo darbuotojų santuokas.
Arnoldas Schwarzeneggeris
Arnoldas Schwarzeneggeris / „Scanpix“ nuotr.

Ilgametis Respublikonų partijos narys apie šias tuoktuves prabilo paklaustas apie jo požiūrį į gėjų santuokas interviu, kuris sekmadienį buvo transliuojamas televizijos CBS laidoje „60 Minutes“.

Laidos interneto svetainėje skelbiama ištrauka iš pokalbio, kuri nebuvo parodyta eteryje.

„Visada sakiau, kad nesu nusiteikęs prieš žmones, kurie daro tai, ką nori daryti. Jeigu pora nori susituokti, jiems reikia susituokti. Asmeniškai aš visada sakiau, kad santuoka yra tarp vyro ir moters, tačiau niekada neprimesiu savo valios kitiems. Visada noriu, kad žmonės patys priiminėtų sprendimus. Jeigu jie nori tuoktis, tegul tuokiasi“, – sakė jis interviu ištraukoje, kuri skelbiama „60 Minutes“ interneto svetainėje.

Paklaustas, ar dalyvavo buvusios savo personalo vadovės lesbietės Susan Kennedy vestuvėse, aktorius prisipažino.

„Aš užregistravau santuoką biure. Aš sutuokiau ją biure, gubernatoriaus biure, – pareiškė jis ir pridūrė. – Man nebūtina palaikyti gėjų santuokų, aš už tai, kad ji turėtų tokias vestuves ir tokią ceremoniją, kokią turėjau aš tuokdamasis su Maria (Shriver). Tai, kad ji pamilo moterį, o aš esu vyras, kuris myli moteris, yra du skirtingi dalykai. Tačiau tai nedaro jokios įtakos. Ji vis tiek nusipelnė tos ceremonijos“, – pridūrė buvęs Kalifornijos gubernatorius.

Buvęs kultūristas taip pat sakė, kad yra dalyvavęs ir kitose tos pačios lyties asmenų vestuvėse užsienyje ir asistavo jas užregistruojant.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius