Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Buvęs Kanye Westo apsauginis apie darbą reperiui: jis ir Kim Kardashian patys išsikviečia paparacus

Asmens sargybinis – vienas žvaigždei artimiausių žmonių. Juk jo rankose – visame pasaulyje garbinamos įžymybės gyvybė. Jie žino nemažai privataus garsenybės gyvenimo paslapčių, turi laikytis įvairių, kartais net absurdiškai skambančių taisyklių. Keliomis jų pasidalijo milijardieriui Kanye Westui kadaise dirbęs Steve'as Stanulis.
Steve'as Stanulis, Kim Kardashian, Kanye Westas
Steve'as Stanulis, Kim Kardashian, Kanye Westas / Vida Press ir „Scanpix“ nuotr.

Steve’as Stanulis žvaigždžių asmeniniu sargybiniu dirbti pradėjo metęs policijos pareigūno ir striptizo šokėjo trupėje „Chippendales“ darbus (kaip rašo Metro.co.uk, ji šiuos darbus dirbo vienu metu). Kadangi garsiai muzikos personai vyras nedirba jau kelis metus, su Daxu Holtonu ir Adamu Glynu, tinklalaidės „Hollywood Raw“ vedėjais, ir klausytojais jis pasidalijo keistai skambančiais reikalavimais, kurių jis privalėjo laikytis.

„Jis norėjo, kad mieste eičiau 10 žingsnių atstumu už jo“, – pasakojo vyras ir pridūrė, kad šiame darbe toks atstumas, siekiant apsaugoti žmogų, gerokai per didelis.

AP/„Scanpix“ nuotr./Kanye Westas
AP/„Scanpix“ nuotr./Kanye Westas

Ne kokį įspūdį pirmąją darbo dieną žvaigždei paliko ir naujas jo apsauginis.

Kaip pasakojo vyras, su repo žvaigžde jis turėjo susitikti studijoje. Buvo mados savaitė. Steve’as Stanulis ir Kanye Westas įėjo į liftą ir atlikėjas jo pasiteiravo, ar šis nepaspaus aukšto, į kurį jiems reikia pakilti, mygtuko. Tai buvo pirmoji jo darbo diena, tad Steve’as Stanulis atsakė nė nenutuokiantis, į kurį aukštą jie turi pakilti, nes niekas jam to nesakė.

Vida Press nuotr./Tara Reid, Steve'as Stanulis
Vida Press nuotr./Tara Reid, Steve'as Stanulis

Atlikėjas pradėjo įžeidžiančių žodžių tiradą, aiškino sargybiniui, kad šis turėjo pasiskambinti iš anksto ir sužinoti, kur jam reikia būti.

„Taigi jis kalbėjo ir šaukė, tad aš pasakiau „Žiūrėk, galime tai padaryti trimis būdais. Pirma, tu galėtum man pasakyti, kurį mygtuką paspausti, ir aš žinosiu. Antra, tu galėtum paspausti mygtuką, aš tai matysiu ir žinosiu kitam kartui. Arba trečia, gali čia sėdėti visą dieną ir pasakoti man, koks svarbus tavo laikas, ir mudu nieko nedarysime“, – tinklalaidėje apie reperio elgesį atviravo Steve’as Stanulis.

„Dar kartą, tai buvo pirmas mūsų susitikimas. Jis pasirinko pirmą variantą“, – tęsė jis ir prasitarė, kad Kanye Westas – „žmogus, su kuriuo jam dirbti buvo nemaloniausia“. Be to, jis įtaria, kad reperis su žmona Kim Kardashian dažnai patys išsikviečia paparacus į vietas, kuriose planuoja lankytis.

„Visų pirma, negali taip būti, kad (paparacai) nėra iškviečiami iš anksto. Netikiu, kad kaskart jiems kur nors išvykstant, visi tie žmonės apie tai žino.

Tikrai kažkas apie tai praneša iš anksto. Tai tik mano nuomonė… Sakau, jog sutapimas tai, ar ne, bet kur mes bebūtume, visada atsirasdavo ir jų“, – apie darbo užkulisius pasakojo žvaigždei dirbęs vyras.

Steve'as Stanulis – daugybę profesijų išbandęs žmogus. Jis ne tik dirbo žvaigždžių asmens sargybiniu, bet ir kaskadininku, aktoriumi, filmų prodiuseriu ir režisieriumi. Jis taip pat priklausė šokių trupei „Chippendales“, parašė knygą „Sex and the Shield“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius