-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvusi ligoninės darbuotoja siekia pasipelnyti iš Anastasijos Zavorotniuk ligos: siūlo vaizdo įrašus

Vieniems aktorės Anastasijos Zavorotniuk gerbėjams meldžiantis, kad ši pasveiktų, kiti iš prastos žinomos moters būklės bando pasipelnyti. Kaip skelbia rusų žiniasklaida, buvusi ligoninės, kurioje neva gydoma serialo „Mano puikioji auklė“ žvaigždė, darbuotoja teigė turinti Anastasijos vaizdo įrašų ir esanti pasiruošusi juos parduoti.
Anastasija Zavorotniuk
Anastasija Zavorotniuk / „Scanpix“ nuotr.

Tapatybės atskleisti nepanorusi moteris sakė savo rankose turinti keletą žiniasklaidą ir visuomenę sudominti galinčių kadrų. Juos ji yra pasiryžusi atiduoti už mokestį, tačiau kokį – nežinoma, rašoma Starhit.ru

„Turiu Zavorotniuk vaizdo įrašų, kuriuos padariau pati asmeniškai nuo 2019 m. rugsėjo 15 iki rugsėjo 25 d. Nuo vakar šioje medicinos įstaigoje nebedirbu. Visus įrašus esu pasiruošusi perduoti anonimiškai už atlygį“, – teigė moteris.

Ji pridūrė, kad vienas vaizdo įrašas trunka 58 sekundes, o kiti du – po 32 sekundes.

15min primena, kad prieš keletą dienų buvo pranešta, jog garsi Rusijos aktorė pabudo iš komos ir savarankiškai kvėpuoja, buvo ruošiamasi jai atlikti operaciją.

Tiesa, daugiau informacijos apie tikslesnę A.Zavorotniuk sveikatos būklę tuo metu nebuvo atskleidžiama.

Į iš komos pabudusios aktorės palatą taip pat nebuvo įleidžiami jokie lankytojai, tik patys artimiausi A.Zavorotniuk žmonės.

Pas aktorę taip pat lankėsi ir notaras. Remiantis nepatvirtintais duomenimis, menininkė esą aptarė savo turto paveldėjimo klausimus, sudarė testamentą.

Anksčiau buvo skelbta, kad žvaigždės turtas įvertintas 7,1 mln. eurų.

Pagal įstatymą, tiesioginiai A.Zavorotniuk paveldėtojai yra jos trys vaikai, jos vyras ir motina. Visi jie vienodai gali reikalauti žvaigždės nuosavybės. Vis dėlto dokumente garsenybė galėjo nustatyti ir kitas nekilnojamojo turto ir finansinio turto perdavimo sąlygas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius