Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Buvusiam Rihannos vaikinui Chrisui Brownui diagnozuota maniakinė depresija

Penktadienį Los Andžele vykusio teismo posėdžio metu atskleista buvusio dainininkės Rihannos vaikino Chriso Browno psichinė būklė, praneša „Us Weekly“.
Chrisas Brownas
Chrisas Brownas / „Scanpix“ nuotr.

Teismui reabilitacijos klinikos, kurioje šiuo metu Chrisas Brownas savanoriškai gydosi, pateiktuose dokumentuose nurodyta, kad jį kamuoja bipolinis sutrikimas (kitaip vadinamas maniakine depresija), sunki nemiga ir potrauminio streso sutrikimas.

Instagram.com nuotr./Rihanna ir Chrisas Brownas
Instagram.com nuotr./Rihanna ir Chrisas Brownas

„Ponas Brownas tapo agresyvus dėl negydomos jo psichinės būklės ir didelių miego sutrikimų“, – teismui pateiktuose dokumentuose nurodė reabilitacijos klinika. Dokumentuose taip pat pažymėta, kad per visą laiką, kol atlikėjas gydėsi klinikoje, jo narkotikų testas buvo neigiamas.

Buvęs Rihannos vaikinas Chrisas Brownas savanoriškai užsiregistravo į reabilitacijos kliniką spalio 29 dieną po to, kai Vašingtone užpuolė ir sužalojo visuomenei nežinomą vyrą Christopherį Hollosy.

Dainos „Forever“ atlikėjes šiuo metu jau baigė 95 dienas trukusią pykčio tramdymo terapiją, tačiau penktadienį jam buvo nurodyta dar du mėnesius pasigydyti reabilitacijos klinikoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius