Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvusio Ispanijos karaliaus paslaptys: turėjo 5 tūkst. meilužių, bandė suvilioti net princesę Dianą

Į finansinį skandalą įsipainiojęs ir į Jungtinius Arabų Emyratus (JAE) pabėgęs buvęs Ispanijos karalius Juanas Carlosas (82) nestokoja paslapčių ir gyvena išties audringą gyvenimą. „Seksualinis plėšrūnas” – tokio apibūdinimo sulaukė monarchas. Teigiama, kad iš viso jis turėjo daugiau negu penkis tūkstančius meilužių, tarp kurių – ir visuomenėje žinomos moterys.
Buvęs Ispanijos karalius Juanas Carlosas ir princesė Diana
Buvęs Ispanijos karalius Juanas Carlosas ir princesė Diana / „Scanpix“, Vida Press, „Scanpix“ nuotr.

Ispanijos istorikas Amadeo Martinezas Inglesas parašė 40 metų šalį valdžiusio karaliaus biografiją, kurioje gausu skandalingų faktų, skelbiama „Daily Mail“.

„Jo aistra išskirtiniam sportui, pradedant medžiokle ir šaudymu bei baigiant slidinėjimu ir jachtų lenktynėmis, galėjo prilygti tik energijai, kuria jis suvedžiodavo moteris – maždaug 5 tūkst. seksualinių partnerių“, – sakė A.Martinezas Inglesas.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Ispanijos karalius Juanas Carlosas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Ispanijos karalius Juanas Carlosas

Naujausioje knygoje istorikas Juaną Carlosą pavadino „seksualiniu plėšrūnu“.

Teigiama, kad vien tik karaliaus „romantinės karjeros įkarštyje“, nuo 1976 iki 1994 m., lovoje laiką su juo leido 2154 moterys.

Tačiau net ir vadinamuoju „atšalimo periodu“ nuo 2005 iki 2014 m., kai nebebuvo jaunas, Juano Carloso seksualinis apetitas išliko toks pats stiprus – meilužių gretose atsirado dar 191 moteris.

Negana to, manoma, kad buvęs karalius gali turėti daugiau nei 20 vaikų, nors tik trys iš jų yra teisėtai pripažinti.

„Kalbant apie meilužes, jis nebuvo išrankus. Martinezas Inglesas sako, kad Juano Carloso karališkojoje lovoje atsidurdavo du meilužių tipai – aktorės, žvaigždės ir dainininkės, kurios suformavo autentišką haremą, pasiekiamą 24 valandas per parą, ir anoniminės gražuolės, kurios dažniausiai būdavo užsienietės“, – rašoma „Daily Mail“.

Sklinda gandai, kad karalius bandė suvilioti net pačią princesę Dianą. Kaip rašoma ispaniškame portale „Show News“, tai vyko atostogų Maljorkoje metu – šioje Ispanijai priklausančioje saloje jiedu drauge leido net kelias vasaras.

Vida Press nuotr./Princesė Diana Ir Juanas Carlosas
Vida Press nuotr./Princesė Diana Ir Juanas Carlosas

Tiesa, princesės Dianos asmens sargybinis Kenas Wharflesas yra pasakojęs, kad moteriai pernelyg didelis karaliaus artumas nepatiko.

„Jis žavus, bet per daug dėmesingas“, – Dianos žodžius citavo jis.

Kad karalius Juanas Carlosas ir Velso princesė Diana flirtavo, žiniasklaidai patvirtino ir pastarosios patikėtinis bei draugas Roberto Devorik. Kaip rašoma „Vanity Fair“, viešnagių Maljorkoje metu, kai laiką leido su karaliumi, princesė tebuvo ištekėjusi už princo Charleso, tačiau jau išgyveno santuokos krizę.

„Ispanijos karalius jai buvo labai dėmesingas, galbūt per daug dėmesingas. Vieną vasarą jis jai pasakė, kad ji labai panaši į britų žurnalistę Seliną Scott.

O po vienų iš tų atostogų Diana man prisipažino, kad Juano Carloso žmona karalienė Sofija jos labai nemėgsta. Taip, Diana flirtavo su Juanu Carlosu, tačiau nekaltai, kaip tai darytų bet kuri moteris. Kaip ji galėjo to nedaryti, kai Carlosas buvo toks žavus?“ – kalbėjo R.Devorik.

Vida Press nuotr./Princesė Diana Ir Juanas Carlosas
Vida Press nuotr./Princesė Diana Ir Juanas Carlosas

Taigi, panašu, kad santuoka su karaliene Sofija karaliui tėra sutartis, po kurios jis nėrė į nuotykius su kitomis moterimis.

Juanas Carlosas valdė Ispaniją 1975-2014 m. Prieš šešerius metus dėl į jį nukreipto vis didesnio visuomenės nepasitenkinimo vyras perleido sostą savo sūnui Felipe.

Tačiau nepaisant to, kad nebevaldo šalies, neseniai vėl atsidūrė skandale – jo pavardė figūruoja dviejuose tyrimuose dėl įtariamų nusikaltimų. 2020-ųjų rugpjūčio pradžioje jis paliko Ispaniją ir išvyko į JAE, tačiau teigiama, kad nuo teisingumo slėptis nebando ir bus pasiekiamas prokurorams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius