-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvusio pretendento į JAV prezidentus Edwardso meilužė atskleidė jų romano paslaptis

Užgesusios Jungtinių Valstijų Demokratų partijos žvaigždės ir buvusio kandidato į prezidentus Johno Edwardso meilužė pirmadienį nutraukė ilgai trukusią tylą ir davė išsamų bei atvirą interviu apie tai, kaip „toks karštas“ politikas sužlugdė savo karjerą ir apgaudinėjo savo nepagydomai sergančią žmoną.
Johnas Edwardsas
Johnas Edwardsas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

45 metų Rielle Hunter kartu su dukrele, kurios slapta susilaukė su J.Edwardsu, pozavo nuotraukoms, kuriomis iliustruojamas jos interviu žurnalui GQ.

Šiame interviu moteris atskleidė, kad viešbutyje permiegojo su politiku praėjus vos kelioms valandoms po jų pažinties viename Niujorko bare 2006 metų gruodį.

„Tu toks karštas“, – tuomet pasakė jam R.Hunter ir tą patį vakarą sulaukė politiko skambučio. J.Edwarsas paklausė moters, gal ji norėtų ateiti į jo kambarį viešbutyje.

„Pasakiau, jog tikrai neatsisakysiu, – pasakojo ji. – Tai buvo tarsi magnetinė trauka, nieko panašaus anksčiau nesu jautusi“.

J.Edwardsas tuo metu, kai susipažino su R.Hunter, buvo buvęs senatorius bei buvęs kandidatas į viceprezidentus, o po dvejų metų jis varžėsi ir dėl galimybės tapti Demokratų kandidatu į prezidentus, kuriuo galiausiai tapo Barackas Obama.

J.Edwardsas, kuris anksčiau vertėsi advokato praktika ir pasiekė nemažų profesinių laimėjimų, buvo laikomas viena ryškiausių ir perspektyviausių žvaigždžių Amerikos politinėje arenoje.

Jo žmona Elizabeth, kuriai diagnozuotas nepagydomas krūties vėžys, apie vyro romaną sužinojo aptikusi mobilųjį telefoną, kuriuo jis paslapčia skambindavo R.Hunter, interviu žurnalui GQ pasakojo meilužė.

Tik šių metų sausį J.Edwardas galiausiai prisipažino, jog yra R.Hunter mažylės Frances Quinn, kuriai dabar dveji, tėvas.

Visos kortos buvo atskleistos, kai žmona surinko R.Hunter numerį, o ši pakėlė ragelį ir pamaniusi, jog skambina J.Edwardas, sušuko: „Sveikas, mažuti“.

Amerikos visuomenę sukrėtė faktas, kad šis žavus ir ambicingas politikas, taip sparčiai artėjęs prie tikslo tapti Baltųjų rūmų šeimininku, buvo užmezgęs slaptą romaną ir susilaukė nesantuokinio vaiko, nors atrodė esąs atsidavęs savo sergančiai žmonai.

R.Hunter pareiškė, kad ji su J.Edwardsu skirti vienas kitam. „Meilė nedingsta. Ji besąlygiška. Besąlygiška yra mano meilė jam, bet mus siejantis ryšys yra gilus. Yra daug aistros“, – sakė moteris.

„Visi kalba apie tai, kaip Johhny neteko malonės. Tiesą sakant, jis įgijo malonę ir gyvena tiesos gyvenimą“, – sakė R.Hunter jai būdinga maniera, primenančia Naujojo Amžiaus judėjimo filosofiją.

R.Hunter sakė, kad nors visuomenei gali atrodyti, jog J.Edwardsas yra didžiausias melagis, ji juo visiškai pasitiki. „Man jis nemeluoja. Nė truputėlio“, – sakė moteris.

R.Hunter net apkaltino dabar jau buvusią J.Edwardso žmoną, esą Elizabeth „atėmė iš jo vyriškumą“.

J.Edwardsas tik 2008 metų rugpjūtį viešai pripažino, jog buvo užmezgęs romaną su R.Hunter, kuri turėjo galimybę būti šalia savo meilužio, nes buvo oficialiai nusamdyta kurti apie jį dokumentinius filmus ir todėl lydėjo jį beveik visose kelionėse.

Tuo metu J.Edwardsas jau buvo sustabdęs savo rinkimų kampaniją, bet iki rugpjūčio, kai viešai prisipažino dėl nesantuokinių ryšių, jis buvo laikomas patikimu ir įtakingu politiku.

Gegužę jis oficialiai paskelbė remiantis senatorių B.Obamą varžybose dėl galimybės tapti Demokratų partijos kandidatu į viceprezidento postą.

Tik šių metų sausį J.Edwardas galiausiai prisipažino, jog yra R.Hunter mažylės Frances Quinn, kuriai dabar dveji, tėvas.

Ypač netikėtu posūkiu šioje negražioje istorijoje tapo buvusio J.Edwardso kampanijos padėjėjo Andrew Youngo paskelbtas pareiškimas, esą jis yra tikrasis mergaitės tėvas. Tokiu būdu jis tikėjosi padėti J.Edwardsui išsaugoti viltis siekti prezidento posto.

Dar gerokai prieš tai, kai J.Edwarsas paskelbė smarkiai pavėluotą viešą prisipažinimą apie neištikimybę žmonai, sklandė gandai apie jo romaną.

Vis dėlto JAV žiniasklaida, išsamiai nušvietinėjusi 2008 metų kampaniją, apie tai nieko nepranešė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius