Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Cameron Diaz nutraukia aktorės karjerą: žinia vėl pakurstė kalbas apie nėštumą

45-erių Cameron Diaz pranešė netikėtą žinią – ji nutraukia aktorės karjerą ir visą dėmesį planuoja skirti šeimyniniam gyvenimui su vyru, roko grupės „Good Charlotte“ gitaristu Benji Maddenu (38). Aktorės sprendimas tik dar kartą pakurstė kalbas apie jos nėštumą.
Cameron Diaz ir Benji Maddenas
Cameron Diaz ir Benji Maddenas / „Scanpix“/XPOSUREPHOTOS.COM nuotr.
Temos: 1 Cameron Diaz

Šią žinią naujienų portalui patvirtino „Vanity Fair“ kolegė ir artima draugė Selma Blair, išdavusi, kad Cameron Diaz pabodo kino industrija. Pranešama, kad tai nėra tik trumpos atostogos – C.Diaz galutinai nutraukia aktorės karjerą.

„Prieš kelias dienas kartu pietavome, prisiminėme bendrus filmus, – pasakojo S.Blair. – Jai nebereikia vaidinti, jos gyvenimas tikrai puikus, tad nežinau, kas turėtų įvykti, kad jį grįžtų atgal.“

Gerbėjus nustebinusi žinia tik dar kartą paskatino kalbas apie nėštumą. Radaronline dar sausio mėnesį skelbė, kad aktorė laukiasi pirmagimio, o kalbas pakurstė poros nuotraukos. Jose Cameron užfiksuota bandanti nuo fotografų slėpti savo pilvą.

Cameron Diaz ir Benji Maddenas vestuves iškėlė 2015-ųjų sausio 5-ąją savo namuose Beverli Hilse. Cameron Diaz ir rokeris Benji Maddenas draugauti pradėjo 2014-ųjų gegužę. Abiem ši santuoka yra pirmoji.

Po metų santuokos artimi šaltiniai teigė, kad pora pasiruošusi susilaukti vaikų ir jau kurį laiką stengiasi jų susilaukti. Kalbama, kad Cameron ir Benji išbandė visus būdus – bandė atžalos susilaukti ir dirbtinio apvaisinimo būdu, ir naudojant akupunktūrą, ir geriant įvairiausius papildus.

„Jiems tai visą laiką buvo sunki kova. Cameron už viską labiau norėtų tapti mama“, – kalbėjo šaltinai.

TAIP PAT SKAITYKITE: Beverli Hilse ištekėjo Holivudo žvaigždė Cameron Diaz

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius