Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Chaotiška „Auksinių gaublių“ pradžia: techniniai trikdžiai užklupo jau pirmosiomis ceremonijos minutėmis

78-ieji „Auksiniai gaubliai“ prasidėjo ne taip, kaip derėtų prestižinių apdovanojimų ceremonijai. Jau pirmosiomis ceremonijos minutėmis renginio organizatoriai neišvengė techninių trikdžių.

Dėl pandemijos apdovanojimų ceremonija vyko nuotoliniu būdu – nominantai ir laureatai su vedėjais studijose bendravo nuotoliniu būdu, žiūrėdami į kameras, o ne į susirinkusiųjų salėje akis, jie sakė ir kalbas.

Tina Fey ir Amy Poehler vakarą pradėjo sklandžiai. Deja, su pirmaisiais nesklandumais susidurta netrukus po to.

Britų aktorių Danielį Kaluuyą paskelbus geriausiu antraplaniu aktoriumi, jis iškart puolė sakyti kalbą, kurią girdėjo tik jis pats. Pasirodo, sutriko garso perdavimas ir niekas negirdėjo, kam ir už ką dėkojo D.Kaluuya.

Renginio organizatoriai aktoriaus kalbą nutraukė atsukdami kamerą į nominantus ir laureatą paskelbusią Laurą Dern. Ši pranešė, kad sklandžią transliaciją sutrukdė prastas ryšys. Tiesa, jis pagerėjo L.Dern belipant nuo scenos.

„Tyčia taip pasielgėte, – staiga atsiradus garsui juokdamasis sakė D.Kaluuya. – Ar girdite mane? Ar įjungta? Gerai. Ar dabar mane girdite?“

D.Kaluuya kalbos ištrauka:

Laimei, aktoriui kalbą pasakyti, šįkart be jokių trikdžių, buvo leista vėliau. Nepaisant to, internautai socialiniuose tinkluose incidentą aptarinėjo ir prestižinę apdovanojimų ceremoniją dėl to palygino su darbo susirinkimais, kuriuose taip pat netrūksta nesklandumų – nuo neįjungtų mikrofonų iki linksmų, bet profesionalumo nesuteikiančių filtrų panaudojimo.

Laimei, daugiau panašių nutikimų „Auksiniuose gaubliuose“ nebuvo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius