-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Cheryl Cole savo sėdynę ištatuiravo rožių žiedais

Didžiosios Britanijos dainininkė Cheryl Cole posakiui „rožiniai žandai“ suteikė visai naują prasmę. Pasirodo, didžiulė jos nugarą puošianti tatuiruotė tęsiasi iki pat dainininkės sėdynės žandų apačios.
Cheryl Cole
Cheryl Cole / Žmonės.lt nuotr.

Pirmą kartą savo naują tatuiruotę Ch.Cole fotografams pademonstravo vasarį, atsikūrusios merginų popgrupės „Girls Aloud“ turo metu.  Užsienio spauda kaip mat pasinėrė į svarstymus, kaip žemai nusidriekęs šis menas ant Cheryl kūno. Nuotrauką pamatyti galite spustelėję čia.

Prieš kelias savaites, oro uoste pasirodžiusi trumpais marškinėliais vilkinti dainininkė, leido suprasti, kad tatuiruotė – milžiniška. Ji dengė bene visą apatinę jos nugaros dalį.

O štai socialinio tinklo „Instagram“ naudotojai nuo šiol turi progą pamatyti jos tatuiruoto kūno nuotrauką ir tikrąjį piešinio dydį. Rašalinės gėlės „žydi“ nuo pusės nugaros iki pat sėdynės žandų apačios. Be to, nuotraukoje matosi, kad  ant abiejų dainininkės užpakalio žandų puikuojasi po raudoną rožės žiedą.

Šią fotografiją į socialinį tinklą įkėlė tatuiruotę dainininkei daręs meistras Nikko Hurttado. Šalia nuotraukos jis rašė: „Tatuiruotės piešimo procesas. Su malonumu rodau, kaip sekasi kurti mano meno kūrinį. O ji proceso met išliko stipri it plieninė.“

Nors menininkas neišdavė, jog ši sėdynė priklauso Ch.Cole, visi jos gerbėjai tai aiškiausiai suprato ir puolė „mėgti“ nuotrauką socialiniame tinkle. Per kelias valandas mygtuką „patinka“ paspaudė 28,5 tūkst. vartotojų, rašo portalas Mirror.co.uk.

Nepamirškite komentaruose išsakyti savo nuomonę apie Cheryl Cole tatuiruotę bei pasidalinkite nuomone, ar patys ryžtumėtės tokiomis grožybėmis papuošti savo sėdynę?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius