-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Chloe Green ir Jeremy Meeksas kalbas apie santykių krizę paneigė romantiškomis atostogomis Tailande

Kurį laiką netilo kalbos, kad milijardierės Chloe Green ir buvusio nusikaltėlio Jeremy Meekso santykius ištiko krizė. Tačiau visus gandus apie skyrybas pora paneigė išvykdama romantiškų atostogų į Tailandą.
Chloe Green ir Jeremy Meeksas Tailande
Chloe Green ir Jeremy Meeksas Tailande / „Instagram“ nuotr.

Gandai apie tariamą poros santykių krizę sklisti pradėjo, kai Chloe Green nustojo nešioti įspūdingą žiedą, kurį daugelis laikė sužadėtuvių (patys jiedu niekada oficialiai nepatvirtino, kad yra susižadėję). Žibalo į ugnį įpylė ir viename vakarėlyje Dubajuje įvykęs viešas poros konfliktas, po kurio abu išskrido į skirtingas pasaulio šalis.

„Ji viena būna Monake, o jis linksminasi Los Andžele. Tokių pakilimų ir nuosmukių būna visuose santykiuose, bet tai dažniausiai išsisprendžia. Ypač kai vienas poroje yra toks turtingas“, – apie Dubajuje kilusį barnį pasakojo anonimu norėjęs likti šaltinis iš poros aplinkos.

„Instagram“ nuotr./Chloe Green ir Jeremy Meeksas Tailande
„Instagram“ nuotr./Chloe Green ir Jeremy Meeksas Tailande

Ir iš tiesų, neilgai trukus pora kartu iškeliavo į Tailandą – iš ten dešimties mėnesių sūnų auginantys įsimylėjėliai dalinosi nuotraukomis socialiniuose tinkluose ir negailėjo prierašų, viešai deklaruojančių meilę vienas kitam.

„Jie atrodė labai laimingi būdami vienas kito kompanijoje ir nebuvo matyti jokio ženklo apie kažkokią įtampą jų santykiuose, apie ką pastaruoju metu buvo pranešama“, – portalui „Daily Mail“ sakė atostogaujančią porą Tailande sutikęs liudininkas.

Beje, šį mėnesį Chloe Green suėjo 28-eri, o gimtadienio proga mylimasis skyrė jai viešą ir meilės kupiną sveikinimą: „Su gimtadieniu, mano gyvenime meile... Tu esi nuostabiausias žmogus, kokį esu sutikęs, ir esu toks palaimintas turėdamas tave savo gyvenime – nėra nieko kito, su kuo labiau norėčiau praleisti visą likusį savo gyvenimą. Tu esi nuostabi mama ir aš tave mylėsiu amžinai...“

„Instagram“ nuotr./Chloe Green Tailande
„Instagram“ nuotr./Chloe Green Tailande

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius