Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Supermodelio Cindy Crawford 19-metis sūnus sulaikytas neblaivus prie „Teslos“ vairo

Supermodelio Cindy Crawford sūnus Naujųjų išvakarėse įkliuvo policijos pareigūnams – 19-metis sulaikytas neblaivus vairuojantis prabangų „Tesla“ automobilį.
Cindy Crawford su vyru Rande Gerberiu ir vaikais – Kaia Gerber ir Presley Gerberiu
Cindy Crawford su vyru Rande Gerberiu ir vaikais – Kaia Gerber ir Presley Gerberiu / „Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr.

Kaip praneša portalas TMZ, sekmadienį paryčiais, prieš 4 val., policija Beverli Hilse sustabdė greitį viršijusį „Tesla“ automobilį.

Prie jo vairo sėdėjo 19-metis Presley Gerberis, kuris pareigūnams sukėlė įtarimų, jog gali būti neblaivus. Vaikinas neišlaikė blaivumo testo ir buvo nugabentas į areštinę. Iš jos paleistas kitos dienos vidurdienį.

„Presley Gerberis į tai žiūri labai rimtai ir imsis visų būtinų žingsnių, kad atsakytų į šiuos kaltinimus“, – TMZ sakė vaikino advokatas, pažymėjęs, kad jo klientas iki šiol nėra niekada prasižengęs ir niekada anksčiau nebuvo suimtas.

Remiantis Kalifornijoje galiojančiais įstatymais, jeigu garsenybių sūnaus kaltumas bus įrodytas, jo vairuotojo pažymėjimo galiojimas galėtų būti sustabdytas mažiausiai metams.

Presley Gerberis yra vieno garsiausių visų laikų modelių Cindy Crawford ir verslininko Rande Gerberio sūnus. Vaikinas, kaip ir jo jaunesnioji sesuo Kaia Gerber, paveldėjo mamos genus ir seka jos pėdomis – abu taip pat yra sėkmingi modeliai.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Presley Gerberis
AFP/„Scanpix“ nuotr./Presley Gerberis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius