Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Cristiano Ronaldo kursto kalbas apie sužadėtuves: jo nėščia mylimoji puikuojasi nauju žiedu

Geriausias pasaulyje futbolininkas Cristiano Ronaldo kursto kalbas apie sužadėtuves – jo nėščia mylimoji Georgina Rodriguez pastebėta su nauju žiedu ant kairės rankos bevardžio piršto.
Cristiano Ronaldo ir Georgina Rodriguez
Cristiano Ronaldo ir Georgina Rodriguez / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip rašo hellomagazine.com, kalbos apie galimas poros sužadėtuves sklisti pradėjo po to, kai savaitgalį jiedu tribūnose stebėjo vieną Portugalijos aukščiausiosios lygos futbolo mačą Lisabonoje.

VIP ložėje su mylimuoju sėdėjusi Georgina Rodriguez nė nemėgino slėpti savo naujo papuošalo – įspūdingo žiedo su didžiuliu briliantu, kuris buvo labai panašus į sužadėtuvių.

Hellomagazine.com paprašytas naująjį Georginos žiedą pakomentavo deimantų žinovas Davidas Allenas.

„Iš nuotraukų, kurias kol kas matėme, panašu, kad Cristiano padovanojo Georginai žiedą su stambiu stačiakampio formos briliantu. Tokio dydžio briliantas turėtų būti mažiausiai penkių karatų – tokio dydžio ir kokybės brangakmenis futbolininkui turėjo kainuoti tarp 150 000 £ ir 200 000 £ (tarp 169 150 € ir 225 500 €). Tokio stiliaus briliantai labai populiarūs tarp garsenybių – Victoria Beckham, Beyonce ir Kim Kardashian turi panašius žiedus“, – apie Georginos naująjį žiedą sakė deimantų žinovas.

A post shared by Revista ¡HOLA! (@holacom) on

Ar Cristiano Ronaldo iš tiesų priklaupė ant vieno kelio ir paprašė mylimosios tekėti už jo, pats futbolininkas ar jo atstovai kol kas nekomentuoja.

15min primena, kad Cristiano Ronaldo ir Georgina Rodriguez kartu yra apie metus. Spalį jiems turėtų gimti pirma bendra atžala – pranešama, kad Georgina laukiasi mergaitės.

Šių metų birželį pakaitinė motina futbolininkui pagimdė dvynukus Evą ir Mateo. Jis turi dar vieną sūnų Cristiano jaunesnįjį, kurį taip pat pagimdė samdyta moteris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius