Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Cristiano Ronaldo pagaliau patvirtino, kad jo draugė Georgina Rodriguez laukiasi

Po kelis mėnesius netylančių kalbų apie Cristiano Ronaldo draugės Georginos Rodriguez nėštumą futbolininkas pagaliau oficialiai patvirtino, kad ji iš tiesų laukiasi jo kūdikio.
Cristiano Ronaldo ir Georgina Rodriguez
Cristiano Ronaldo ir Georgina Rodriguez / „Instagram“ nuotr.

Ispaniško naujienų portalo „El Mundo“ žurnalisto paklaustas, ar džiaugiasi į pasaulį besibeldžiančiu dar vienu savo vaiku, futbolininkas atsakė: „Taip, labai.“ Ir tai buvo pirmas kartas, kai Cristiano Ronaldo apskritai pakomentavo savo draugės nėštumą, taip išsklaidęs visas kam nors dar likusias abejones po ganėtinai iškalbingų suapvalėjusios Georginos nuotraukų.

15min primena, kad kalbos apie Georginos nėštumą sklisti pradėjo dar vasaros pradžioje, kai lieknutė mergina buvo nufotografuota su nedideliu pūpsančiu pilvuku. Tada Cristiano Ronaldo motina kalbas apie savo sūnaus draugės nėštumą vadino nesąmonėmis ir kategoriškai tai neigė.

Tačiau nėštumas toks dalykas, kurio ilgai nepaslėpsi – Georginos pilvas vis didėja ir didėja ir ji nė nebebando jo slėpti. Šiuo metu Cristiano Ronaldo su drauge ir visa gausia šeima atostogauja Ibisoje, kur paparacai prigaudė Georginos nuotraukų įvairiausiais kampais.

Bet ir pats Cristiano Ronaldo slėpti laukiančio šeimos pagausėjimo neketino – į savo „Instagramo“ paskyrą įsikėlė nuotrauką, kurioje jis ir visa jo šeima, taip pat ir Georgina, įsiamžinę baseine. Ir toje nuotraukoje bikinį vilkinti Georgina stovi šonu, glėbyje laikydama vieną iš Cristiano dvynių – jos pilvas akivaizdžiai matyti.

Big family with love ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

15min primena, kad Cristiano Ronaldo jau turi tris vaikus – septynerių sūnų Cristiano jaunesnįjį ir praėjusį mėnesį gimusius dvynius Evą ir Mateo. Juos visus futbolininkui pagimdė pakaitinės motinos.

„The Sun“ šaltinių žiniomis, Georgina Rodriguez laukiasi mergaitės, kuri turėtų gimti spalio mėnesį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius