Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Cristiano Ronaldo pravirko prieš televizijos kameras: sugraudino nematytas vaizdo įrašas

Neseniai Lietuvoje viešėjęs Cristiano Ronaldo (34) dalyvavo televizijos laidoje „Good Morning Britain“, kurioje išvydo seną interviu su jau mirusiu tėvu. Išvydęs vaizdo įrašą pasaulinio lygio futbolininkas negalėjo nulaikyti emocijų ir prieš kameras šluostėsi ašaras.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo / Stop kadras

Futbolo klubo „Juventus“ lyderis laidoje pirmąkart išvydo vaizdo įrašą, kuriame užfiksuotas jo tėvas Jose Dinis Aveiro. Jame futbolo žvaigždės tėtis kalbėjo apie savo sūnų ir 2004 metų Europos futbolo čempionatą, kuris vyko Portugalijoje.

Jo tėvas buvo kareivis, tarnavo Mozambike ir Angoloje. Tačiau dėl dažno piktnaudžiavimo alkoholiu mirė 2005 metais, būdamas vos 52-ejų metų. Vyras praleido nepaprastą Cristiano karjeros pradžią ir jo keturių vaikų gimimą.

„Aš niekada nemačiau šio vaizdo įrašo. Aš niekada nemačiau šio vaizdo įrašo. Neįtikėtina“, – šluostydamas ašaras kalbėjo Ronaldo.

„Girdėti savo tėvą kalbant, kaip jis didžiuojasi jumis, turbūt jums reiškia labai daug“, – kalbėjo žurnalistas Piersas Morganas.

VIDEO: Cristiano Ronaldo Crying During Interview With Piers Morgan Over The Loss Of His Father

„Taip, labai daug. Aš maniau, kad interviu bus juokingas, bet nesitikėjau, kad verksiu“, – atsakė Ronaldo.

Futbolininkas negalėjo patikėti matomais vaizdais, todėl panoro šį vaizdo įrašą parodyti savo šeimos nariams.

„Aš iš tikrųjų savo tėvo nepažįstu visiškai. Jis buvo alkoholikas. Aš niekada su juo nekalbėjau ir mes neturėjome normalaus pokalbio. Buvo sunku“, – apie santykius su tėvu kalbėjo Cristiano.

Futbolininkas laidoje taip pat prisipažino, kad jautė liūdesį dėl tėvo, nes jis niekada taip ir neišvydo jo sėkmės.

„Jis niekada nepamatė, kiek daug pasiekėte“, – sakė Piersas. C.Ronaldo netrukus pritarė, kad „Niekada.“

Interviu metu su P.Morganu portugalų futbolininkas taip pat atskleidė, kaip kaltinimai išprievartavimu privertė jį jaustis gėdingai prieš mylimąją ir vaikus. Kalbėdamas apie kaltinimus Cristiano teigė, kad jį besivejantis šleifas „verčia jį jaustis labai blogai“.

„Buvome namie, su mergina sėdėjome svetainėje, kai per televizorių pasirodė pirmosios žinios apie mane, kilusį skandalą. Tą akimirką išgirdau, kaip vaikai leidžiasi laiptais ir lėkiau perjungti kanalo, nes man buvo beprotiška gėda. Jaučiausi pažemintas“, – pasakojo garsus futbolininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius