-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Cristiano Ronaldo rungtynes mylimoji Georgina stebėjo namie: tėtį aistringai palaikė ir 4 vaikai

Istorinių Lietuvos ir Portugalijos rungtynių nepraleido ir savo asmeninį rekordą pagerinusio Cristiano Ronaldo mylimoji Georgina Rodriguez. 25-erių mergina futbolo superžvaigždę palaikė kartu su gausia palaikymo komanda, ir džiaugėsi, kad būtent mažiesiems yra skirti įspūdingieji tėčio įvarčiai.
Georgina Rodriguez su vaikais stebi Cristiano varžybas
Georgina Rodriguez su vaikais stebi Cristiano varžybas / „Instagram“ ir „Scanpix“ nuotr.

Antradienio vakarą ištikimiausi Cristiano Ronaldo sirgaliai nepraleido progos pamatyti įspūdingo futbolininko pasirodymo „Euro 2020“ dvikovoje, kuri vyko Lietuvos LFF stadione. Nors svečiai negailestingu rezultatu 5:1 patiesė Lietuvos futbolo rinktinę, tačiau Cristiano neliko abejingas lietuviams ir dėkojo šiems už palaikymą.

Tuo metu jo didžiulė šeima mylimą vyrą ir tėtį palaikė namie. Turino mieste Italijoje gyvenanti futbolininko mylimoji Georgina instagrame paviešino žavų vaizdo įrašą, kuriame nufilmavo, kaip keturi futbolo superžvaigždės vaikai aistringai serga už savo tėtį.

„Pergalingas, unikalus, nesustabdomas, nepakartojamas, neprilygstamas, nenugalimas mano mylimasis. Mes tave mylime, Cristiano Ronaldo, didžiuojamės tavimi. 4 įvarčiai – kiekvienam mažyliui“, – socialiniame tinkle „Instagram“ rašė Georgina.

2018 metais Cristiano perėjo į „Juventus“ futbolo klubą, todėl kartu su visa šeima persikėlė gyventi į Italijos miestą Turiną. Čia jiedu gyvena su savo keturiais vaikais – 2017-aisiais Georgina susilaukė pirmagimės, kuriai suteikė Alanos Martinos vardą.

Vis dėlto ji taip pat nuoširdžiai prisideda auginant ir kitus Cristiano vaikus: 9-metį Cristianą jaunesnįjį ir dvynius Eva ir Mateo. Prieš dvejus metus juos Cristiano pagimdė surogatinė motina.

15min primena, kad futbolininkas ir „Gucci“ parduotuvėje Madride dirbusi gražuolė susipažino 2016 metais viename „Dolce & Gabbana“ renginyje, o susitikinėti pradėjo rudenį. Pirmą kartą kartu jie buvo pastebėti lapkritį Paryžiuje.

Nuo praeitų metų sklinda kalbos, kad pora pagaliau susižadėjo. Iš pradžių mergina buvo pastebėta su milžinišku žiedu balandį, o vėliau tą patį žiedą birželį demonstravo draugei. Galiausiai 2018 metų gale artimas poros šaltinis atskleidė, kad Cristiano paprašė merginos rankos.

Prieš tai futbolininkas susitikinėjo su rusų modeliu Irina Shayk, su kuria po 5-erių metų draugystės nutraukė santykius 2015 metų pradžioje. Šiuo metu modelis skiriasi su Holivudo aktoriumi Bradley Cooperiu.

TAIP PAT SKAITYKITE: Istorinių Lietuvos ir Portugalijos rungtynių nepraleido ir įžymybės: A.Zuokas mačą stebėjo su dukra

TAIP PAT SKAITYKITE: Antrą dieną Cristiano Ronaldo laukė ir R.Šimašius su Lavrinovičiais: meras išėjo su dovana

VIDEO: Antrą dieną Cristiano Ronaldo laukė ir R.Šimašius su Lavrinovičiais

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius