-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gimdymo metu mirė Cristiano Ronaldo sūnus: „Tai – didžiausias skausmas“

Pirmadienį Cristiano Ronaldo pasidalijo liūdna žinia. Jo žmona gimdė dvynius, bet vienas iš jų, deja, gimdymo metu mirė.
Cristiano Ronaldo su žmona Georgina
Cristiano Ronaldo su žmona Georgina / „Scanpix“ nuotr.

Cristiano Ronaldo ir jo draugė Georgina Rodríguez išgyvena siaubingą netektį. 36 metų futbolo žvaigždė ir jo ilgametė meilė prarado sūnų gimdymo metu, pranešė Dailymail.co.uk.

Šią liūdną naujieną jis atskleidė balandžio 18 d. savo instagrame. Georgina laukėsi dvynukų, tačiau po gimdymo išgyveno tik mergaitė.

„Su didžiausiu liūdesiu turime pranešti, kad mūsų berniukas mirė, – rašė pora. – Tai didžiausias skausmas, kokį tik gali jausti tėvai. Tik mūsų mergaitės gimimas suteikia mums jėgų išgyventi šią akimirką su tam tikra viltimi ir laime. Norėtume padėkoti gydytojams ir slaugytojoms už visą jų kvalifikuotą priežiūrą ir paramą. Mes visi esame sugniuždyti šios netekties ir maloniai prašome užtikrinti privatumą šiuo labai sunkiu metu. Mūsų berniuk, tu esi mūsų angelas. Mes visada tave mylėsime.“

Spalio 28 d. pora instagrame paskelbė apie savo nėštumą. Jie įkėlė nuotrauką, kurioje jiedu guli ir laiko sonogramos nuotrauką.

„Su džiaugsmu pranešame, kad laukiamės dvynukų... Mūsų širdys pilnos meilės – negalime sulaukti, kada su jumis susipažinsime #blessed“, – rašė C.Ronaldo.

Kitoje nuotraukoje buvo matyti kiti keturi Cristiano vaikai: 3 metų dukra Alana Martina, taip pat ir 11 metų sūnus Cristiano jaunesnysis bei 4 metų dvyniai Eva Maria ir Mateo.

Ispanijos modelis Georgina 2017 m. lapkričio 12 d. pagimdė pirmąjį bendrą poros vaiką Alaną. Prieš tai Cristiano jau buvo tapęs tėčiu, nes 2017 m. birželio mėn. jam gimė surogatinės motinos išnešioti dvynukai Eva Marie ir Mateo. Vienuolikmečio Cristiano jaunesniojo motinos tapatybė iki šiol nežinoma.

Futbolo ikona nepalaikė artimų santykių su savo tėvu Diniu, kuris mirė 2005 m., būdamas 52 metų.

„Tikrai nepažįstu savo tėvo 100 proc. Jis buvo girtuoklis. Niekada su juo normaliai nepasikalbėjau. Buvo sunku“, – pro ašaras 2019 m. sakė jis žurnalistui Piersui Morganui. Tačiau pridėjo, kad jo draugė Georgina labai padėjo išgyventi šią tragediją.

„Ji man labai padėjo. Žinoma, aš ją myliu, – sakė jis emocingame interviu. – i yra mano vaikų mama, ir aš ją taip aistringai myliu. Ji yra mano draugė. Mes kalbamės. Aš atveriu jai širdį, o ji atveria širdį man.“

Cristiano taip pat palaiko artimus santykius su 67 metų motina Dolores Aveiro, kuri gyvena kartu su juo ir padeda prižiūrėti anūkus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius