Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Dainininkas Edas Sheeranas vaidins naujajame „Sostų karų“ sezone

Populiarusis britų dainininkas Edas Sheeranas (26 m.) išbandė save naujame amplua – atliko epizodinį vaidmenį naujame kultinių „Sostų karų“ („Game of Thrones“) sezone.
Edas Sheeranas ir „Sostų karų“ aktorė Maisie Williams
Edas Sheeranas ir „Sostų karų“ aktorė Maisie Williams / „Scanpix“ ir „Vida Press“ nuotr.

Septintasis „Sostų karų“ sezonas eterį pasieks liepos 16-ąją. Ir serialo kūrėjai pranešė, kad greta jau puikiai pažįstamų ir pamėgtų herojų bus galima išvysti ir naują, labai gerai pažįstamą veidą – Edą Sheeraną, kuris atliks nedidelį, tačiau kol kas nedetalizuojamą vaidmenį.

TAIP PAT SKAITYKITE: Karališkas kuriozas: princesė Beatrice netyčia kardu įdrėskė Edo Sheerano veidą

„Spėju, katė jau ištraukta iš maišo...“ – tviteryje parašė pats dainininkas, pasidalijęs straipsnio nuoroda apie savo vaidmenį „Sostų karuose“.

Serialo kūrėjai D.B. Weissas ir Davidas Benioffas atskleidė, kad Edą Sheeraną filmuotis „Sostų karuose“ pasikvietė norėdami nustebinti ir pradžiuginti Maisie Williams (19 m.), kuri seriale nuo pat pirmo sezono vaidina Ariją Stark ir yra milžiniška dainininko gerbėja.

„Ne vienus metus mėginome prisikalbinti Edą Sheeraną pasirodyti seriale kaip staigmeną Maisie, ir šiais metais mums pagaliau pavyko“, – sakė Davidas Benioffas.

Edas Sheeranas – ne pirma muzikos pasaulio žvaigždė, kurią bus galima pamatyti „Sostų karuose“. Anksčiau epizodinius vaidmenis čia yra sukūrę grupių „Coldplay“, „Snow Patrol“, „Sigur Ros“, „Of Monsters and Men“, „Mastodon“ nariai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius