Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Dainininkas Robbie Williamsas „nėra susižadėjęs“

Britų dainininkas Robbie Williamsas šeštadienį sakė, kad nėra susižadėjęs su savo drauge Ayda Field nors dieną prieš tai jai ir „pasipiršo“.
Robbie Williamsas
Robbie Williamsas / „Scanpix“ nuotr.

35 metų popmuzikos žvaigždė penktadienį per tiesioginę australų radijo „2DayFM“ transliaciją pribloškė klausytojus pasipiršdamas 30–metei aktorei, tačiau jo atstovas Londone pareiškė, kad tai tebuvo pokštas.

Reikalą dar labiau supainiojo R.Williamso motina Jan, kuri vėliau britų radijui sakė, kad jos sūnus „nelabai tolimoje ateityje“ ketina vesti A.Field.

Tuo tarpu R.Williamsas paskelbė trumpą tinklaraštį pavadinimu „Robbie ir Ayda: jie susižadėję ar ne?“. Jame rašome: „Sveiki visi. Mes nesusižadėję. rob x“.

R.Williamsas, kuris yra tarp sėkmingiausias karjeras padariusių Europos atlikėjų, išgarsėjo su vaikinų grupe „Take That“, o paskui pradėjo solinę karjerą.

Dainininkas, kuris šiuo metu gyvena Los Andžele, po gydymosi dėl priklausomybės nuo receptinių vaistų vienoje JAV reabilitacijos klinikoje 2007 metais viešumoje beveik nesirodė.

Dabar, po trejų metų pertraukos, jis išleidžia naują albumą – „Reality Killed the Video Star“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius