-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dainininkė Demi Lovato ant rankos pasidarė didžiulę tatuiruotę

Anksčiau savo sprendimą išmarginti kūną tatuiruotėmis dainininkė Demi Lovato buvo pavadinusi kvailu, tačiau gana greitai persigalvojo – mergina pasidarė dar vieną, ir visai nemažą, tatuiruotę ant rankos.
Demi Lovato su tatuiruočių meistre Kat Von D
Demi Lovato su tatuiruočių meistre Kat Von D / „Twitter“ nuotr.

Ant dešinės rankos – nuo alkūnės iki pat riešo – šįkart nutūpė net 12 paukščių.

Jaunosios „X factor“ teisėjos kūną papuošė tatuiruočių meistrė Kat Von D.

Demi iš karto po procedūros pasidalijo tatuiruotės nuotrauka su gerbėjais socialiniame tinkle „Twitter“. „Labai dėkoju Kat Von D už savo naują tatuiruotę. Ji labai graži ir aš ją myliu“, – rašė dainininkė.

Anksčiau šiais metais dalyvaudama vienoje pokalbių laidoje Demi pripažino, kad be reikalo pasidarė tiek daug tatuiruočių. „Tai buvo silpnybės akimirka, kvailas sprendimas“, – sakė ji. Mergina taip pat sakė pradėjusi galvoti, ar neprireiks kada nors savo tatuiruočių naikinti.

„Kai pasensiu, nežinau, ar kai kurias jų vis dar norėsiu turėti ant savo kūno“, – sakė Demi. Tačiau ji tuoj pat pridūrė, kad dabar yra jauna ir gali šėlioti, kiek panorėjusi, o vėliau jau ką nors sugalvos.

2010 metais ji spontaniškai nusprendė išsitatuiruoti savo sprandą gastrolių metu autobusiuke. Tatuiruotė išėjo ne itin vykusi – vietoj norėtos plunksnos už ausies atsirado į lapą panašus piešinys, todėl tatuiruotę vėliau teko koreguoti.

Beveik visos ant Demi kūno esančios tatuiruotės dainininkei turi ypatingą reikšmę ir yra susijusios su laiku, praleistu reabilitacijos klinikoje dėl emocinio išsekimo ir depresijos. Mergina sako, kad šios tatuiruotės sunkiomis akimirkomis padeda prisiminti, ko išmoko klinikoje, ir nepalūžti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius