-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dainininkė ir aktorė Jennifer Hudson pagimdė sūnų

„Grammy“ ir „Oskaro“ laureatė Jennifer Hudson susilaukė savo pirmojo vaiko – sūnaus Davido Danielio Otungos jaunesniojo, antradienį pranešė dainininkės ir aktorės atstovė.
Jennifer Hudson
Jennifer Hudson. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Jennifer Hudson

27 metų žvaigždė ir jos sužadėtinis Davidas Otunga dabar turi „nuostabų ir tobulą“ sūnų, kuris gimė pirmadienį ir svėrė 3,2 kg, sakoma atstovės Lisos Kasteler pranešime. „Jo tėvai apimti ekstazės“, – pridūrė ji, bet nenurodė, kur kūdikis gimė.

Charizmatiškoji vokalistė J.Hudson, kuri išgarsėjo 2004 metais, kaip populiaraus televizijos šou „Amerikos dievaitis“ dalyvė, nors ir buvo anksti pašalinta, vėliau vaidino miuzikle „Svajonių merginos“ ir už tą vaidmenį 2007 metais pelnė geriausios antrojo plano aktorės „Oskarą.“

Nors J.Hudson niekada nesimokė vaidybos ar dainavimo, ji troško tapti žvaigžde ir galiausiai jai tai pavyko.

Tačiau 2008 metų spalį pasakiška karjeros siekiančios jaunos moters iš neturtingo Čikagos rajono istorija pasisuko tragiška linkme – jos sesers vyras žiauriai nužudė jos motiną, brolį ir sūnėną.

Tos žmogžudystės sukrėtė šalį, kurios visuomenė reiškė paramą ir užuojautą populiariai jaunajai žvaigždei.

Vasario mėnesį J.Hudson su triumfu grįžo į sceną ir sudainavo JAV himną per amerikietiško futbolo varžybas „Super Bowl“ Tampoje Floridoje, kurias transliavo nacionalinės televizijos.

Praėjusį mėnesį ji dainavo velionio Michaelo Jacksono garbei per jo paminėjimo ceremoniją  „Staples Center“ arenoje Los Andžele.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius