-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dainininkei Celine Dion į gimdą buvo perkeltas aštuonerių metų senumo embrionas

41 metų kanadietei dainininkei Celine Dion, kuri laukiasi antro vaiko, į gimdą buvo perkeltas embrionas, kuris aštuonerius metus buvo užšaldytas, pranešė jos gydytojas.
Celine Dion su šeima
Celine Dion su šeima / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

C.Dion neseniai paskelbė, kad nuo savo vyro Rene Angelilis laukiasi antro vaiko – broliuko ar sesutės poros aštuonerių metų sūnui Rene Charlesiui.

Vaisingumo specialistas Zevas Rosenwaksas paskelbė, kad perkėlė į dainininkės gimdą embrioną, kuris skystame azote buvo užšaldytas aštuonerius metus, nuo pat to laiko, kai apvaisinimo mėgintuvėlyje procedūra padėjo jai pastoti pirmą kartą.

People.com gydytojas sakė: „Ji grįžo tų embrionų, nes norėjo dar vieno vaiko.“

Kai nėštumo testas parodė teigiamą rezultatą, dainininkė labai apsidžiaugė.

„Ji labai džiaugėsi. Kaip ir Rene. Jie abu yra labai dėkingi, – pasakojo gydytojas. – Ji jaučiasi gerai. Kol kas viskas gerai. Nekantrauju išgirsti vaisiaus širdies plakimą. Rene ir Celine laukia normalaus nėštumo.“

Iš Kvebeko kilusi C.Dion susilaukti kūdikio tikisi 2010 metų gegužę. Kovą C.Dion paskelbė 18 mėn. pertrauką savo karjeroje, kad daugiau laiko galėtų skirti savo šeimai ir susilaukti antros atžalos.

Prieš maždaug 15 metų ištekėjusi C.Dion augina sūnų Rene Charlesį, gimusį 2001 metų sausio 25 dieną. Antradienį jis pradės lankyti mokyklą Floridoje, sakė dainininkės atstovė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius