-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Danielio Craigo interviu apie paskutinį Džeimso Bondo vaidmenį: aktorius gailisi tik dėl vieno

Nors, kaip teigiama, paskutinio Džeimso Bondo filmo, kuriame pagrindinį vaidmenį atlieka Danielis Craigas, premjera buvo nukelta, kraują kaitinančios fotosesijos ir išsamaus interviu žurnalui „GQ“ niekas neatidėjo. 52-ejų kino žvaigždė populiariam leidiniui papasakojo apie dėl scenarijaus nežinojimo atsiradusį nerimą, prisipažino, kad naujo Džeimso Bondo filmo kelis metus reikėjo laukti dėl jo prastos fizinės savijautos ir atskleidė norintis dar vienos atžalos.
Danielis Craigas filme „Spectre“
Danielis Craigas filme „Spectre“ / Kadras iš filmo

Penktą kartą slaptąjį agentą 007 įkūnijęs D.Craigas sakė: „Aš buvau (nusprendęs) niekada nebevaidinti dar viename. Svarsčiau, ar šis darbas to vertas, kam vėl visa tai kęsti? Be to, nesijaučiau… Buvau fiziškai silpnas. Taigi, dar vieno filmo perspektyvos beveik nebuvo. Štai kodėl praėjo penkeri metai.“

Paskutinį kartą Dž.Bondu aktorius virto 2015-ųjų juostoje „Spektras“. Tada buvo skelbiama, kad daugiau D.Craigas agentu nevirs. Pasak aktoriaus, vien pasiruošimas Dž.Bondo vaidmeniui būdavo sekinantis ne tik fiziškai, bet ir psichologiškai. Kadangi scenarijaus filmo žvaigždės iš anksto negaudavo, galvoje D.Craigui sukdavosi įvairiausios su filmo siužetu susijusios ir labai sekinančios mintys. Vėliau jį dėl to pradėjo kankinti neramumas.

Aktorius atskleidė besigailintis, kad apie vien scenarijaus sukeliamas problemas jis kriminalinio veiksmo filmo komandai neprasitarė anksčiau.

„Laikiau užčiaupęs burną ir nesikišau į tai, gerbiau (sprendimus – red. past.) ir dabar dėl to gailiuosi“, – žurnalui sakė aktorius, jau pradėjęs galvoti ir apie gyvenimą jam užbaigus savąją kelionę bondiadoje.

Su britų kino ir teatro aktore Rachel Weisz santuokoje gyvenantis D.Craigas neatsisako minčių susilaukti daugiau vaikų (iš ankstesnės santuokos su Fiona Loudon jis augina dukrą Ellą; dar viena dukra aktoriui ir R.Weisz gimė 2018 metų rugsėjo 1 d.).

„Yra dalykų, kurie gerokai svarbesni, – apie tai, kaip reaguotų į kitus pasiūlymus vaidinti, sakė D.Craigas. – Jau įsitikinau, kad galiu vaidinti bet ką.“

D.Craigas pridūrė, kad penktasis jo Dž.Bondo filmas, kurio premjera iš balandžio dėl koronaviruso grėsmės perkelta į lapkritį, ne kartą užsimins apie dabartinį JAV prezidentą D.Trumpą.

„Nelengva buvo neįtraukti Trumpo į šį filmą, tad, žinoma, ten apie tai kalbama, – tęsė aktorius. – Visada apie tai kalbama – ar tai būtų Trumpas, ar „Brexit“, ar rusų įtaka rinkimuose… Britų žmonės dirba geriausiose industrijose pasaulyje ir joms vadovauja. Mes tai sugebame ir mums tai sekasi. Tačiau kažkodėl mes visa tai griauname. Ar tai būtų atsiskyrimas nuo Europos… Tai savotiškas nihilizmas, ar ne?“

Kartu su D.Craigu į slaptas misijas penktame jo Dž.Bondo filme leisis tokios Holivudo žvaigždės kaip Lea Seydoux, Rami Malekas, Lashana Lynch ir Ana De Armas. Prie jo scenarijaus prisidėjo prestižiniais apdovanojimais įvertinta serialo „Fleabag“ aktorė Phoebe Waller-Bridge.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius