-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Danielis Baldwinas skiriasi su jį nužudyti grasinančia žmona

Aktorius Danielis Baldwinas skiriasi su savo sutuoktine Joanne Smith-Baldwin, kuri tariamai, girdint vaikams, ne kartą grasino jį nužudyti.
D.Baldwinas
D.Baldwinas / „Scanpix“ nuotr.

Filmo „Malholando uolos“ (The Mulholland Falls) žvaigždė trečiadienį pateikė skyrybų prašymą, kuriame teigia, jog skirdamasis nori apsaugoti save ir dvi savo dukreles – trejų metų Avis ir vienerių Finley.

Neseniai atsirado naujos informacijos apie poros nesutarimus, kurie iš dalies paskatino D.Baldwiną nutraukti santykius su žmona.

Interneto svetainei TMZ.com pavyko gauti žvaigždės prašymo išduoti sutuoktinės veiksmus ribojančio orderio, kuris buvo suteiktas antradienį, kopiją. Aktorius tvirtina, kad didžioji dalis per pastaruosius šešis mėnesius vykusių poros kivirčų neapsiėjo be smurto.

„Joanne išėjo iš mūsų miegamojo ir pareiškė, kad ką tik žiūrėjo dokumentinį filmą apie moteris, kurios nužudė savo vyrus. Ji sušuko: „dabar aš žinau, kaip tai padaryti ir suprantu, kodėl jos taip pasielgė. Tave perspėju. Kraustykis iš šitų namų arba aš tave užmušiu“, – rašoma aktoriaus pareiškime teismui.

„Visa tai buvo pasakyta prie dviejų mūsų vaikų. Mano vyresnioji duktė Avis vėliau paklausė: „ar mamytė tikrai mus užmuš?“, – pasakojama jame.

D.Baldwinas taip pat prasitarė, jog sekmadienį Joanne neva vėl jį užsipuolė vaikų akivaizdoje, ir į jų namus Oregone buvo iškviesti policijos pareigūnai.

Vėliau pareigūnai nusprendė, kad apsvaigusi motina negali tinkamai atlikti savo pareigų, todėl suteikė D.Baldwinui laikiną teisę į vaikų globą.

D.Baldwinas taip pat papasakojo apie gegužės mėnesio įvykį, kai Joanne grasino jį nužudyti peiliu.

Pora susituokė 2007 metais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius