Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Davidas Coulthardas vakarėlyje neužsibuvo (nuotraukos)

Vėlyvą trečiadienio vakarą vilniečius, miesto svečius, o ypač „Formulės-1“ lenktynininko Davido Coulthardo gerbėjus, į buvusį klubą „Pacha“ pakvietė „Red Bull Speed Avenue“ vakarėlis.
Vakarėlio akimirka
Vakarėlio akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Tiesa, linksmintis darbo dieną svečiai neskubėjo. Vieni pirmųjų į renginį atvyko verslininkai Kęstutis Verslovas ir Laimutis Pinkevičius. Visus atėjusius pasitinkančios merginos ragino išsimarginti rankas ar veidus šviečiančiais dažais. Vakarėliui nespėjus įsisiūbuoti atvyko ir dienos pažiba – D.Coulthardas.

Šypsodamasis ir sveikindamasis lenktynininkas pakilo į klubą, tačiau kurį laiką pasėdėjęs prie staliuko nutarė išvykti. Kalbėdamas telefonu sportininkas išėjo iš klubo ir į jį nebegrįžo. D.Coulthardo, matyt, nesuviliojo po vidurnakčio turėjęs prasidėti Egidijaus Dragūno – Selo koncertas. Tačiau lietuviškos garsenybės pamažu rinkosi – vakarėlyje apsilankė dainininkas Vaidas Baumila, šokių projekte dalyvavęs Danielius Polskis – Gabanna, TV laidų vedėja Ugnė Skonsmanaitė ir kiti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius