Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Deivydas ir Katažina Zvonkai medaus mėnesiu mėgavosi saulėtoje Kuboje: žiūrėkite fotoalbumą

Deivydas ir Katažina Zvonkai medaus mėnesiu mėgavosi saulėtoje Kuboje: pora joje praleido net tris savaites.
Katažina ir Deivydas Zvonkai Kuboje
Katažina ir Deivydas Zvonkai Kuboje / Stop kadras

„Ką tik grįžome iš savo medaus mėnesio kelionės. Tris savaites praleidome saulėtoje Kuboje. Aplankėme begalę fantastiškai gražių vietų, patyrėme daug teigiamų emocijų. Pasikrovėme energijos ateities planams ir dar kartą pamilome vienas kitą iš naujo“, – sakė pailsėję ir atsigavę Zvonkai.

Kaip Žmonės.lt pasakojo K.Zvonkuvienė, Kubą medaus mėnesiui pora pasirinko neatsitiktinai – ieškojo egzotikos, norėjo, kad šalis būtų itin tolima. „Juk trims savaitėms išvykti kažkur netoliese būtų neįdomu“, – sakė K.Zvonkuvienė.

VIDEO: KATAŽINA IR DEIVYDAS - "Visko Buvo"

Anot jos, pasirinkę Kubą Zvonkai neapsigavo – šalis paliko beribį įspūdį. „Mes keliaudami nenorėjome tik prie jūros gulėti. Norėjome ir pakeliauti, ir pamatyti, ir susipažinti su tokio tolimo krašto kultūra, žmonėmis, tradicijomis. Mums pavyko. Aišku, vaizdas ten kitoks – kaip grįžus į Tarybų Sąjungą... Bet įdomu. Vietomis matėme ir labai daug skurdo. Net neverta kalbėti apie internetą, mobilų ryšį, apskritai telefoną... Ir nors žmonės ten beveik nieko neturi, jie vis tiek laimingi ir patenkinti, daug šypsosi. Parsivežėme labai daug puikių emocijų“, – pasakojo ji. 

Asmeninio albumo nuotr/Deivydas ir Katažina Zvonkai Kuboje
Asmeninio albumo nuotr/Deivydas ir Katažina Zvonkai Kuboje

Savo kelionę Zvonkai skyrė į dvi dalis: pusantros savaitės keliavo po Kubą, dar pusantros – ilsėjosi kurorte. „Pamatėme ne vieną miestelį, kaimelį. Ten apsistodavome mažuose modeliukuose, svečių namuose. Didesniuose miestuose jau rinkomės viešbučius. Pavyzdžiui, Havanoje. Antroji kelionės dalis buvo skirta vien poilsiui – tada jau viešbučio teritorijoje ilsėjomės“, – pasakojo Katažina. 

Asmeninio albumo nuotr/Deivydas ir Katažina Zvonkai Kuboje
Asmeninio albumo nuotr/Deivydas ir Katažina Zvonkai Kuboje

Ji vardija patirtas pramogas: po įspūdingą mišką vaikščiojo, į kalnus lipo, matė, kaip vietiniai cigarus gamina...

„Vieną vakarą išėjome į neturistinę Havanos dalį. Nusipirkome žemėlapį ir nusprendėme pasivaikščioti... Nuėjome į tokį kvartalą, kur dievaži, ką pamatėme. Jokia filmavimo kamera ar fotoaparatas neperteiks, kaip tie žmonės gyvena. Toks skurdas! Visi murzini, vietoj užuolaidų kažkokie purvini pledukai... Neįmanoma nupasakoti. Tada sakiau Deivydui, kad esu labai laiminga, jog gyvename Lietuvoje“, – sakė ji.

Asmeninio albumo nuotr/Deivydas ir Katažina Zvonkai Kuboje
Asmeninio albumo nuotr/Deivydas ir Katažina Zvonkai Kuboje

Anot jos, susikalbėti angliškai šalyje – gana sunku, todėl ir pačiai ispaniškai prabilti teko. Bet ką jau ten – kalba lengva, o ir pasakyti tik buitinius, paprastus dalykus aptarnaujančiam personalui reikėjo.

Ar brangu Kuboje? „Kainos turistinės. Ten vyrauja įdomi politika – kai jie pamato tokius baltaodžius kaip mes, iškart supranta, kad turistai. Todėl ir susimokėti tenka kaip turistams... Vietiniams viskas daug pigiau. Nustebino vandens kainos – ten jis vos ne kaip deficitinis, todėl labai brangus“, – pasakojo K.Zvonkuvienė. 

Asmeninio albumo nuotr/Deivydas ir Katažina Zvonkai Kuboje
Asmeninio albumo nuotr/Deivydas ir Katažina Zvonkai Kuboje

O kokie vyrauja orai? „Nuostabūs! Jie sakė, kad dabar ten – ne sezonas, todėl nėra per daug karšta. Bet mums visko pakako – įdomu kaip būtų buvę, pavyzdžiui, rugpjūčio mėnesį... Temperatūra vyravo nuo 32 iki 38 laipsnių karščio. Vakarais apie +27 laipsnius... Kartais buvo vėjuota, bet net jei pūtė stiprus vėjas, vis tiek buvo karšta. Deivydas. Nelabai mėgsta karščio, tai jam reikėjo pakentėti“, – šypsosi Katažina.

Žmonės.lt primena, kad Katažina ir Deivydas susituokė praėjusių metų liepą, tačiau medaus mėnesį dėl darbų buvo atidėję vėlesniam laikui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius