Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dėl Amy Winehouse Londone smuks NT kainos?

Skandalingoji Amy Winehouse sekmadienį grįžo į naujuosius savo namus Londone po viso pasaulio žiniasklaidos aprašytų 71-ą dieną trukusių atostogų Karibuose. Dainininkės kaimynystė nuvylė vietos senbuvius.
Amy Winehouse
Naujieji Amy Winehouse kaimynai nerimauja dėl smukusių jų namų kainų, esą jos ir be Amy kaimynystės yra žemos. / „Scanpix" nuotr.

Kur Amy – ten skandalai. Bent tokį dainininkės paveikslą nuolat kuria britų interneto portalas thesun.co.uk.

Skrisdama į namus Amy pratrūko keikti vieną bendrakeleivį. Dainininkei pasirodė, kad vyras ją keistai nužvelgė.

Amy savo atostogas Karibuose nutraukė vos sužinojusi, kad buvęs sutuoktinis Blake‘as Fielderis Civilas buvo išleistas iš kalėjimo.

Svetainės thesun.co.uk šaltinis pasakojo: „Amy tiesiog sužvėrėjo, kai jai pasirodė, jog lėktuvu skrendantis vyriškis į ją keistai žvilgtelėjo. Dainininkė buvo susijaudinusi dėl grįžimo namo ir susitikimo su Blake‘u. Tiesiog nereikėjo daug pastangų norint ją suerzinti.“

Amy sekmadienį ryte nusiledo Diddžiojoje Britanijoje. Mergina tarė: „Myliu Londoną kaip nieką kitą  pasaulyje.“

Dainininkės laukė jos naujas būstas Londono šiaurinėje dalyje. Tikimasi, kad gyvendama naujuose namuose Amy nekils pagundų vartoti narkotikus. Nuo šios ydos dainininkę saugos ne tik tėtis Mitchas, bet ir artimiausieji draugai.

Vos atvykusi prie naujųjų namų ir pamačiusi sode augančias palmes, ąžuolu faneruotas duris bei palėpės virš namo dydį, dainininkė sušuko: „O Dieve!“

A.Winehouse naujieji kaimynai, vos išgirdę, kad greta gyvens pagarsėjusi skandalistė, smarkiai nuliūdo. Naujasis Amy kaimynas Jeremy Amery kalbėjo: „Namų kainos šiame rajone ir be Amy gana daug smuko."

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius