-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dėl konspiracijos teorijų apie koronavirusą platinimo Madonna sulaukė instagramo dėmesio

Socialinis tinklas „Instagram“ ėmėsi veiksmų prieš dainininkę Madonną dėl to, kad ši su daugiau nei 15 mln. sekėjų pasidalijo koronaviruso konspiracijos teorija. Popmuzikos žvaigždės paviešintame įraše teigiama, kad COVID-19 vakcina jau yra sukurta, tačiau ji saugoma ir viešai neplatinama tam, kad „turtingieji galėtų dar labiau praturtėti“, rašo News.sky.com.
Dainininkė Madonna „Black Lives Matter“ proteste Londone
Dainininkė Madonna „Black Lives Matter“ proteste Londone / Vida Press nuotr.
Temos: 1 Madonna

Madonnos įrašą instagramas paslėpė po užrašu „melaginga informacija“ ir prie jo prisegė nuorodą į tinklalapį, paneigiantį dainininkės palaikomus teiginius.

Mokslininkų komandos visame pasaulyje sunkiai dirba, kad kuo greičiau būtų išrasta COVID-19 vakcina, tačiau, kaip rašo News.sky.com, ji tikrai dar neegzistuoja.

Madonnos pasidalytame vaizdo įraše kalbėjo Hjustone dirbanti dr. Stella Immanuel, teigianti daugiau nei 300 užsikrėtusiųjų koronavirusu išgydžiusi hidroksichlorikinu.

Ne vienas atliktas tyrimas parodė, kad su maliarija kovoti skirtas vaistas nėra efektyvus gydymo būdas koronavirusui. Leidimą jį naudoti skubiam šiuo metu visame pasaulyje vis dar siaučiančio viruso gydymui atmetė ir JAV maisto ir vaistų administracija.

Vaizdo įrašu, tik kitu, kuriame dr. Stella Immanuel kalba apie COVID-19 gydymą hidroksichlorikinu pasidalijo ir JAV prezidentas Donaldas Trumpas.

Kaip rašo News.sky.com, ši gydytoja taip pat tiki, kad moteris gali apvaisinti raganos ir sapnuose jas aplankantys demonai.

Vida Press nuotr./Dainininkė Madonna
Vida Press nuotr./Dainininkė Madonna

Madonna instagramo paslėptą vaizdo įrašą pašalino, tačiau jos gerbėjai ir kitos žvaigždės spėjo dainininkę sukritikuoti konspiracijų teorijų viešinimu.

Tiesa, tai ne pirmas kartas, kai Madonna dėl įrašų socialiniuose tinkluose per pandemiją pateko į kritikų akiratį. Kovą ji pasidalijo vaizdo įrašu iš vonios, kuriame virusą pavadino „didžiuoju lygintoju“.

APIE TAI DAUGIAU SKAITYKITE ČIA: Madonnos pasisakymas apie koronavirusą įsiutino gerbėjus: „Gyveni kitokioje realybėje“

TAI PAT SKAITYKITE: Paslėpė tik tai, ką reikėjo: stebinti nesiliaujanti Madonna įsiamžino pusnuogė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius