-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dėl prie skirtingų ligoninių paliktų draugių mirčių policija sulaikė tris vyrus

Policija sulaikė tris vyrus, siejamus su įtartinomis modelio Christy Giles ir jos draugės dizainerės Hildos Marcelos Cabrales-Arzolos mirtimis. Merginų kūnai buvo palikti prie skirtingų Los Andželo ligoninių. Neatmetama, kad nukentėjusiųjų nuo sulaikytų vyrų gali būti ir daugiau.
Christy Giles ir Hilda Marcela Cabrales Arzola
Christy Giles ir Hilda Marcela Cabrales Arzola / Stopkadro ir socialinių tinklų nuotr.

Ketvirtadienį Los Andželo policijos departamentas paskelbė, kad buvo sulaikyti 37-erių Davidas Pearce'as, 47-erių Michaelas Ansbachas ir 42-erių Brandtas Osbornas. D.Pearce'ui pateikti kaltinimai dėl žmogžudystės, o M.Ansbachas ir B.Osbornas kaltinami prisidėję prie nusikaltimo, rašo „People“.

Policija teigia, kad sulaikytieji – tie patys kaukėti vyrai, kurie lapkričio 13 d. numetė modelio Christy Giles ir jos draugės dizainerės Hildos Marcelos Cabrales-Arzolos kūnus prie skirtingų Los Andželo ligoninių. Tuo metu abi merginos buvo be sąmonės.

Radus Ch.Giles, iškart buvo diagnozuota jos mirtis, o jos bičiulė kurį laiką dar buvo kritinės būklės ir mirusia pripažinta lapkričio 24 d.

Anot policijos, merginoms buvo duota narkotikų, kurių jos perdozavo Los Andžele esančiuose apartamentuose.

Kaip teigiama, vėliau įtariamieji juodu „Toyota Prius“ be valstybinių numerių nuvežė nukentėjusiąsias prie skirtingų ligoninių ir ten numetę jų kūnus pasišalino.

„Remiantis atliktu tyrimu, Los Andželo policijos departamentas yra susirūpinęs, kad mūsų bendruomenėje gali būti ir kitų aukų, kurias vienas ar keli iš šių vyrų galėjo apsvaiginti narkotikais“, – pridūrė policija.

Platformoje „GoFundMe“ buvo sukurta kampanija, kuria siekiama surinkti lėšų „privačių tyrėjų ir laidotuvių išlaidoms padengti. Šios lėšos skiriamos Christy ir Hildos bylų tyrimams.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius