-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dėmesio troškimu apkaltinta Meghan Markle atskleidė nenorinti būti visų mylima

Apie sunkumus, užklupusius tapus karališkosios šeimos nare ir išaugus jai rodomam dėmesiui prakalbusi Meghan Markle tikina nesiekianti būti visų mylima. Sasekso hercogienė taip pat nori retkarčiais nesilaikyti karališkojo protokolo taisyklių, mat jos neleidžia užmegzti tikro ryšio su žmonėmis, rašo „People“.
Meghan Markle
Meghan Markle / „Scanpix“/„SIPA“ nuotr.

Praėjus porai savaičių po dokumentikos apie jos ir vyro princo Harry kelionę po Afriką pasirodymo, daugelis ėmė kritikuoti M.Markle sprendimą stoti prieš kamerą ir pasakoti, kaip sunku jai yra, bei teigė, kad tokiu būdu ji siekia dėmesio ir visuomenės pripažinimo. Tačiau, kaip rašo „The Telegraph“, yra visiškai kitaip.

Organizacijos „Luminary Bakery“, padedačios įsidarbinti gyvenimo nuskriaustas moteris, šventėje netikėtai pasirodžiusi Sasekso hercogienė sakė tikrai netrokštanti visuomenės meilės. Pasak „The Telegraph“ žurnalistės Bryony Gordon, didžiausias M.Markle troškimas yra „būti išgirstai“.

Sūnų Archie auginanti moteris savo kalboje taip pat užsiminė retkarčiais norinti nepaisyti karališkojo protokolo oficialių susitikimų metu, nes tik tada ji gali nuoširdžiai pabendrauti su žmonėmis, užmegzti su jais tikrą ryšį.

„Supratau vieną dalyką – žmonės iš manęs kažko tikisi, kai kur nors nuvykstu, tad noriu, kad atsipalaiduotume, elgtumėmės maloniai ir paprastai, nes galų gale visos esame moterys. Kiekviena galime papasakoti istoriją ir man garbė, kad galiu išgirsti jūsų“, – kalbėjo M.Markle.

Kad jai patinka nepaisyti protokolo, M.Markle įrodė praeitą mėnesį viename renginyje neleisdama su ja taip, kaip pridera pasisveikinti vienai moteriai. Pastaroji, pasitikdama hercogienę, turėjo šiek tiek pritūpti – padaryti reveransą. Tačiau M.Markle turėjo kiek kitokį tikslą – ji moterį apkabino. Įvykusį nesusipratimą pavyko įamžinti.

„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Meghan Markle
„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Meghan Markle

„Nors Meghan iš pradžių buvo sutikta reveransu, kas šioje situacijoje būtų laikoma pagarbiu būdu pasisveikinti su karališkosios šeimos asmeniu, aišku, kad Meghan, pasiūlydama apsikabinti, tokiu būdu bandė parodyti šilumą“, – „People“ komentavo Myka Meier, knygos apie etiketą „Modern Etiquette Made Easy“ autorė.

Vizito organizacijoje „Luminary Bakery“ metu Sasekso hercogienė taip pat sukritikavo visuomenėje vyraujančią „greito patenkinimo“ problemą.

„Mes pasiduodame įpročiui viską daryti greitai. Vyrauja greito patenkinimo kultūra, greito pataisymo. Bet mes nesame mechaniniai objektai, kuriuos reikia taisyti. Jūs – nuostabūs sutvėrimai, kuriuos reikia gydyti, o tai užima laiko. Dėl to man ši vieta ir patinka. Ji suteikia paramą, reikalingą pasveikti“, – kalbėjo M.Markle.

Prieš keletą savaičių Meghan ir Harry leido bent akies kampeliu žvilgtelėti į jųdviejų kasdienybę kanalo ITV dokumentiniame filme, įamžinusiame Sasekso hercogų vizitą Afrikoje. Jame karališkoji pora užsiminė ne tik apie kartu patirtas džiugias akimirkas, bet ir apie užklupusias bėdas.

M.Markle sakė, kad stengėsi „prisijaukinti tą britams būdingą liūdnų emocijų slėpimą“, bet tai padarė labai daug žalos jos viduje.

„Niekada nemaniau, kad bus lengva, bet galvojau, kad bus elgiamasi sąžiningai, o su tai man sunkiausia susitaikyti“, – pasakojo moteris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius