Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Demi Lovato paviešino neretušuotą atvirą nuotrauką: pavargo gėdytis celiulito

Ketvirtadienio vakarą amerikiečių dainininkė Demi Lovato nustebino savo gerbėjus paviešindama neredaguotą nuotrauką, kurioje yra įamžinta su bikiniu. Šis kadras, užfiksuotas atlikėjos atostogų Bora Boros saloje metu, pasirodė praėjus keturiems mėnesiams nuo tada, kai 27-erių D.Lovato paskelbė redaguotą fotografiją iš tos pačios kelionės gegužę. Dabar ji teigia, kad pavargo gėdytis savo kūno ir tobulinti nuotraukas.
Demi Lovato
Demi Lovato / „Scanpix“ nuotr.

Neretušuotu atviru vaizdu iš viešnagės Bora Boroje įsikūrusiame „Four Seasons“ viešbutyje, kur matyti netobulos D.Lovato kūno formos, ji pasidalijo savo profilyje instagrame. Paliktame įraše dainininkė pabrėžė, kad nebenori meluoti sau ir aplinkiniams ir prisipažino, kad anksčiau skelbtas fotografijas retušuodavo.

„Tai yra mano didžiausia baimė. Neredaguota nuotrauka, kurioje aš dėviu bikinį. Ir atspėkite ką aš turiu, ogi celiulitą! – kreipėsi D.Lovato į savo 74 mln. sekėjų. – Aš tiesiog pavargau gėdytis savo kūno, redaguoti jį (taip, kitos mano nuotraukos, kur aš su bikiniu, buvo retušuotos – aš pykstu ant savęs, kad taip pasielgiau, bet tiesa yra tokia). Kiti mano, kad aš jiems esu grožio pavyzdys, tačiau tai buvau tiesiog ne aš.“

Neretušuota Demi Lovato nuotrauka:

Ji pridūrė, kad nuo šiol elgsis kitaip ir net virtualioje erdvėje stengsis išlikti kuo labiau „autentiška“.

„Noriu, kad šis naujas mano gyvenimo skyrius būtų autentiškas, užuot bandžius atitikti kažkieno standartus“, – teigė netobulų kūno formų demonstruoti nebebijanti D.Lovato.

„Taigi, štai aš – nebesigėdijanti, nebijanti ir besididžiuojanti savo kūnu, kuris tiek daug kovojo ir toliau stebins mane, kai, tikiuosi, vieną dieną susilauksiu vaiko“, – dar pridūrė popdainininkė.

D.Lovato teigia, kad pakeitus mąstyseną jos gyvenimas įgavo gražesnių spalvų.

„Tai toks puikus jausmas, kai grįžtu į televiziją ar kiną ir man nebereikia nervintis dėl įtempto treniruočių tvarkaraščio ar atiminėti iš savęs tikro gimtadienio torto, vietoj jo renkantis arbūzą ir plaktą grietinėlę su žvakutėmis, nes aš bijojau valgyti tikrą tortą dėl kažkokios apgailėtinos dietos“, – atviravo Demi.

Retušuotos Demi Lovato nuotraukos:

Be to, popžvaigždė nepamiršo paskatinti ir kitų sekti jos pavyzdžiu.

„Bet kokiu atveju, štai tikroji aš! Ir aš myliu save. Ir jūs taip pat turėtumėte save mylėti! – rašė D.Lovato. – Ir tiesiog, kad visiems būtų aišku... Aš nesu pakerėta savo išvaizdos, bet aš ją vertinu ir tai yra geriausia, ką galiu padaryti. Tikiuosi, kad įkvėpsiu kažką šiandien taip pat vertinti savo kūną.“

Netrukus po D.Lovato įrašu instagrame pasipylė ją palaikančios žinutės. Ją palaikė ne tik gerbėjai, bet ir garsenybės, kurios gyrė moterį ir ragino daugiau niekada nebesigėdyti savo išvaizdos, bet priešingai – ja džiaugtis.

„Tu esi graži tokia, kokia esi. Didžiuojuosi tavimi“, – komentavo portugalų modelis ir aktorė Sara Sampaio.

„Tu tai padarei. Tu esi nuostabi. Tu esi protinga. Tu esi graži. Tu esi drąsi. Aš taip tavimi didžiuojuosi. Po velnių, aš didžiuojuosi, kad tave pažįstu! Bravo už tai, kad įkvepi milijonus“, – rašė D.Lovato vadybininkas Scooteris Braunas.

15min primena, kad anksčiau D.Lovato kovojo su valgymo sutrikimu, gydėsi priklausomybę nuo narkotikų, o dabar reguliariai aptarinėja kūno dismorfijos, depresijos ir savęs žalojimo problemas. Dainininkė savo platformą naudoja norėdama šviesti gerbėjus psichinės sveikatos ir savijautos temomis. Be to, ji yra ilgametė LGBT teisių gynėja.

2015-aisiais, kai dar pati bandė priimti save tokią, kokia yra, ji išleido dainą „Confident“ („Pasitikėjimas“).

„Aš niekada nebuvau pakankamai pasitikinti savimi, kad jausčiausi esanti seksuali. Dabar, kai jaučiuosi puikiai ir pasitikiu savimi, didžiuojuosi savo oda, kurioje esu. Noriu pasidalyti tuo su pasauliu ir parodyti visiems, kaip galite pereiti nuo nesaugumo būsenos, juntamos dėl savo kūno įvaizdžio, iki tokio pasididžiavimo, kad norėsite parodyti jį visam pasauliui“, – sakė D.Lovato.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius