Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Demi Moore atvirai – apie Ashtono Kutcherio neištikimybę ir paauglystėje patirtą prievartą

Aktorė Demi Moore netrukus pristatys memuarus, kuriuose atskleis daug dar negirdėtų ir šokiruojančių istorijų apie savo asmeninį gyvenimą. Knygos, kurią kuriant, pasak moters, ji išmoko pamilti ir priimti save tokią, kokia yra, puslapiuose Demi nepabūgo papasakoti ir apie įvykius, dėl kurių jos tuometinis mylimasis, žinomas Holivudo aktorius Ashtonas Kutcheris buvo neištikimas, skaudžias netektis ir paauglystėje patirtą seksualinę prievartą.
Demi Moore, Ashtonas Kutcheris
Demi Moore, Ashtonas Kutcheris / Vida Press nuotr.

56-erių D.Moore pokalbių laidoje „Good Morning America“ pristatė greitai pasirodyti turėsiančią knygą „Inside Out“. Joje žinoma moteris apie vieną giliausiai atmintyje įstrigusį įvykį rašė: „Tai buvo išprievartavimas ir skaudi išdavystė, atskleista žiauraus vyro klausimo – „Kaip jautiesi savo mamos parduota už 500 dolerių?“

Nors to vakaro įvykiai buvo be galo baisūs ir aktorė jų pamiršti vis dar negali, pokalbių laidoje D.Moore sakė netikinti, kad jos alkoholikė motina dukters kūną pardavė tyčia.

„Giliai širdyje manau, kad ne, – pokalbių laidos vedėjai sakė ji, kai ši paklausė ar tada 15-metė Demi iš tiesų manė, kad ją nepažįstamam vyrui pardavė jai artimiausiu turėjęs būti žmogus. – Nemanau, kad tai buvo tiesioginis sandoris, tačiau ji leido jam manimi naudotis ir sukėlė man pavojų.“

Vida Press nuotr./Demi Moore
Vida Press nuotr./Demi Moore

Neturėjo ko prarasti

D.Moore savo knygoje taip pat rašė apie tai, kaip siekdama savo didžiausios svajones tapti aktore, ji paliko tėvų namus ir į Holivudą išvyko neturėdama pinigų ir jokios aktorės patirties. Moteris pasakojo, kad tada pasitikėjimo savo jėgomis jai suteikė mintis, kad ji neturi ko prarasti.

Staigios šlovės aktorė sulaukė gavusi vaidmenį seriale „General Hospital“. Tuo metu jai buvo tik 19 metų ir gyvenimiškos patirties trūkumas padarė savo – aktorės gyvenimas tapo chaotiškas, ji įsisuko į alkoholio liūną, neilgai trukus mergina tapo priklausoma ir nuo narkotikų.

1985-aisiais D.Moore gavo vakarėlių liūtės vaidmenį filme „Švento Elmo ugnis“ („St. Elmo’s Fire“), tačiau jo kūrybinė komanda paprašė aktorės pradėti gydymą reabilitacijos klinikoje. Demi susiėmė ir pasiryžo pakeisti gyvenimą. Ji atsisakė visų žalingų dalykų, be kurių anksčiau negalėdavo praleisti nė dienos. Jau daugiau nei 20 metų D.Moore nevartoja nei alkoholio, nei kitų nuodingų medžiagų.

Tiesa, trumpam blaivybę ji buvo pamiršusi ankstyvais 2000-aisiais, kai būdama šeštą mėnesį nėščia patyrė persileidimą. Dėl kūdikio netekties D.Moore kaltino save, o skaudaus įvykio prisiminimus bandė ištrinti alkoholiu.

Bandė pateisinti neištikimybę

Knygoje ji taip pat užsiminė apie bendrą šeiminį gyvenimą su buvusiu mylimuoju A.Kutcheriu. Pasak moters, jųdviejų santykiams panorusi suteikti daugiau aistros, ji pasiryžo išbandyti Ashtono pasiūlytą seksą trise. Dabar Demi mano, kad tai buvo didžiausia jos padaryta klaida, nes po to jos vyras ją išdavė.

„Norėjau parodyti jam, kokia nuostabi ir smagi galiu būti“, – memuaruose rašė moteris, skelbė „Page Six“.

2010-aisiais žiniasklaidoje pasirodė pranešimai, kad tada dar jos sutuoktinis Ashtonas, su kuriuo susituokė 2005, o išsiskyrė 2013 metais, susipažino su 21 metų amžiaus moterimi jam su dukra Rumer Willis žaidžiant boulingą. Vėliau su gražuole Ashtonas šeimos namuose, kai Demi buvo išvykusi filmuotis į kitą miestą, praleido naktį. Aktorei apie neištikimybę pasiteiravus A.Kutcherio, jis ėmė gintis ir užisiminė apie anksčiau įvykusius erotinius nuotykius trise.

„Kadangi į savo santykius įtraukėme trečią asmenį, Ashtonas manė, kad tai iš dalies panaikino ribas ir pateisino jo poelgį“, – knygoje rašė D.Moore, savo tuometinį mylimąjį taip pat apkaltinusi neištikimybe 2011-aisiais bičiulio Danny Mastersono bernvakaryje. Apie šį nuotykį moteris taip pat sužinojo iš internete pasirodžiusių pranešimų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius