-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dešimt vaikų turintis Eddie Murphy džiaugiasi nauju statusu – pirmąkart taps seneliu

JAV aktorius ir komikas Eddie Murphy (58) per kelis dešimtmečius susitikinėjo su keliomis moterimis, kurios aktoriui padovanojo net 10 gražių vaikų. Šiuo metu jis taip pat gyvena laukimo akimirkomis – jau visai netrukus jis pirmą kartą taps seneliu.
Eddie Murphy su šeima
Eddie Murphy su šeima / „Scanpix“ ir „Instagram“ nuotr.
Temos: 2 Šeima Eddie Murphy

Per ilgą laikotarpį aktorius susitikinėjo su daug moterų, o net penkios iš jų jam pagimdė po vaiką. Aktorius pirmo sūnaus Erico susilaukė su mylimąja Paulette McNeely, o Christiano su kita mergina Tamara Hood. Tada 1993 m. aktorius susituokė su modeliu Nicole Mitchell, pragyveno su ja 12 metų ir susilaukė penkių žavių vaikų: Brios, Myleso, Shayne'o, Zolos ir Bellos.

Dainininkė Mel B, kuri neseniai prisipažino dėl amžinos meilės aktoriui, pagimdė mergaitę Angel. Deja, su „Spices Girls“ nare ir jos dukra E.Murphy nebendrauja iki šiol. Net DNR testas, parodęs, kad Angel iš tikrųjų yra jo dukra, ryšio vis tiek neatgamino.

Šiuo metu aktorius yra susižadėjęs su modeliu Paige Butcher. Pora 2016 m. ir 2018 m. pasauliui pristatė naujagimius Maxą Charlesą ir Izzy Oona Murphy.

View this post on Instagram

Merry Christmas!!! ????

A post shared by Bria (@bria_murphy) on

Tiesa, aktoriaus sūnus Myles'as Mitchellas pats netrukus taps naujai iškeptu tėveliu. Vyras su savo mergina Carly Olivia šiais metais susilauks mergaitės.

Džiugias naujienas būsimi tėveliai pranešė jau sausio mėnesį. Šeimą ir gerbėjus žinia pasiekė per socialinį tinklą „Instagram“, kuriame buvo galima išvysti ne tik įrašą apie mergaitę, bet ir žavų būsimos mamos Carly apvalėjanti pilvuką.

Būsimi tėveliai taip pat pasidalijo keliomis nuotraukomis iš kūdikio sutiktuvių šventės. Už jaunos poros ant sienelės matėsi naujagimės vardas – Evie Isla Murphy.

Tikimasi, kad aktorius bus puikus senelis ir negailės mažylei dėmesio. Tai bus pirmoji aktoriaus anūkė, todėl net neabejotina, kad ilgą laiką visą dėmesį jis skirs tik jai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius