-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

DiCaprio prabilo apie intymių akimirkų filmavimą

Leonardo DiCaprio, pristatydamas naująjį filmą „Nerimo dienos“, kuriame filmavosi su balandėle iš „Titaniko“ Kate Winslet, prakalbo apie intymių akimirkų filmavimo subtilybes.
„Titaniko“ balandėliai K.Winslet ir L.DiCaprio 1997-aisiais per „Oskarų“ apdovanojimų teikimo ceremoniją. Ir užvakar Los Andžele filmo „Nerimo dienos“ premjeroje.
L.DiCaprio ir K.Winslet santykiai dar nuo „Titaniko" laikų yra labai šilti. / „Scanpix“ nuotr.

„Nerimo dienas“ režisavo Samas Mendesas, teisėtas K.Winslet vyras. Tikriausiai jam ne kartą filmavimo aikštelėje suvirpėjo širdis. K.Winslet ir L.DiCaprio išsaugojo šiltus santykius nuo legendinio „Titaniko“, filmuoto prieš 11 metų.

34-erių L.DiCaprio per vakar Londone vykusią„Nerimo dienų“ premjerą pareiškė, kad bučiuoti K.Winslet – tas pats, kas bučiuoti savo šeimos narį. Jis neslėpė dievinantis kolegę, praneša dailymail.co.uk.

„Mes labai palaikome vienas kitą. Abu pradėjome karjerą, kai buvome jauni.  Nuo „Titaniko“ laikų esame puikūs draugai. Visada padėjome vienas kitam“, – sakė L.DiCaprio.

Kalbėdamas apie kolegės bučinius, aktorius tvirtino, kad tai tas pats, kaip bučiuotis su geriausia drauge, o filmuodamasis intymiose scenose nesijautė nepatogiai.

„Aš esu prie to įpratęs dar nuo „Titaniko“, todėl man sunkumų nekilo. Jaučiausi gerai. Kažkuria prasme čia tas pats, kas bučiuotis su šeimos nariu“, – sakė L.DiCaprio.

S.Mendesas premjeroje nedalyvavo, nes tuo metu dirbo Niujorke.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius