Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Didžiausių „TikTok“ žvaigždžių skandalas: nepagarbus elgesys kainavo šimtus tūkstančių sekėjų

Vienai didžiausių platformos „TikTok“ žvaigždžių Charli D’Amelio (16 m.) iš šio skandalo šokių judesiais išsisukti nepavyks. Prieš kelias dienas debiutavo jos šeimos šou „Dinner With The D’Amelios“, kurio pirmuoju svečiu tapo ne ką mažiau garsus „YouTube“ grožio bendruomenės atstovas Jamesas Charlesas (21 m.). Tačiau jau pats pirmas epizodas merginą ir jos vyresnę seserį Dixie D’Amelio (19 m.) įsuko į skandalą dėl nepagarbaus elgesio su vakarienę joms pagaminusiu šefu ir kitų pasakymų, rašo „E!News“.
Charli ir Dixie D'Amelio
Charli ir Dixie D'Amelio / Vida Press nuotr. ir „YouTube“ stop kadras
Temos: 1 „TikTok“

Privačiam šefui Aaronui May’ui patiekus didžiulę lėkštę ispaniško patiekalo paella, Dixie nieko neslėpdama pasišlykštėjo vienu jo ingredientu – sraige. Paragavusi jos mergina nusisuko nuo stalo ir pradėjo žiaukčioti.

Jos elgesys atkreipė kitų prie stalo sėdėjusių žmonių dėmesį. „Nebūk tokia dramatiška“, – Dixie paliepė jos tėtis Marcas D’Amelio.

Žiaukčioti nesiliovusi Dixie turėjo palikti kambarį, nes merginą iš tikrųjų supykino. Grįžusi prie stalo ji paaiškino, kad šefo paruoštas maistas skanus, tačiau jame „buvo viena sūri dalis, kuri nebuvo skani“.

„Jos skonis kaip vištienos, o tada pabandžiau sūrią dalį ir viskas sukilo, – teisinosi Dixie, šefui pridūrusi „Juk turi vaiką, tai kas manei nutiks?“

Vakarienės metu „pasižymėjo“ ir Charli, galinti pasigirti didžiausiu sekėjų skaičiumi „TikTok“ platformoje – net 98,8 mln. Tačiau jų paauglei, rodos, negana. Mergina skundėsi negalinti pasiekti 100 mln. sekėjų ribos.

„Ar 95 (mln. – red.past.) tau negana?“ – sarkastiškai pasiteiravo J.Charlesas, į ką Charli atsakė norinti turėti apvalų jų skaičių.

„Dinner With The D’Amelios“ epizodas:

VIDEO: Our First Mystery Guest | Dinner With The D'Amelios

Vos tik pasirodė šis šou epizodas, žiūrovai ir merginų gerbėjai joms negailėjo kritikos už nesuinteresuotą elgesį, požiūrį į svečią ir komandą.

„Jameso tokios gero manieros“, – rašė vienas.

„Gaila jo, kad tapo Dixie ir Charli bjauraus ir nepagarbaus elgesio liudininku“, – teigė kitas.

„Tai taip nemandagu ir šefas tikriausiai jautėsi labai nepatogiai“, – pridūrė trečias.

Pirmasis šou epizodas merginoms stipriai pakenkė. Kaip rašo „Buzzfeed News“, Charli D’Amelio jau neteko daugiau nei 500 tūkst. sekėjų ir šis skaičius vis didėja, o ir jos privačią pašto dėžutę užtvindė neapykantos kupinos žinutės. Savaime suprantama, jaunimo pavyzdžiu laikytos influencerės pakenkė ir savo įvaizdžiui.

Tačiau gal dar galima atitaisyti žalą? Charli pabandė tai padaryti tiesioginėje instagramo transliacijoje paaiškindama, jog visa tai „vienas didelis nesusipratimas“.

„Pamačiusi, kaip žmonės į tai sureagavo, nežinau, ar tebenoriu tai daryti“, – pravirkusi pasakojo mergina, omenyje turėdama skaudžias žinutes.

„Turėjome labiau pasistengti su montažu, kad jūs suprastumėte, jog tai buvo pokštas, ir dėl to kalta aš. Prisiimsiu visą atsakomybę“, – tęsė ji.

Na o kalbant apie komentarą dėl siekio turėti 100 mln. sekėjų, Charli patikino, jog tai buvo jos nuoširdus pasvarstymas, kad būtų šaunu tai pasiekti po metų nuo tada, kai jos sekėjų skaičius peržengė 1 mln. ribą.

„Nenorėjau, kad jūs pagalvotumėte, jog man esate tik skaičius ir nieko nereiškiate“, – į gerbėjus kreipėsi tiktokerė.

Žinučių iš pasipiktinusių bendraamžių sulaukė ir Dixie.

„Mano šeima ir aš su šefu Aaronu May’umi dirbame jau porą mėnesių, kuriame turinį mūsų kanalui, jo kanalui ir užmezgėme nuostabią draugystę. Esu dėkinga už kiekvieną mane sekantį žmogų, kiekvieną, kuris man rūpi, kiekvieną, su kuriuo dirbu, kiekvieną, kuris dirba su manimi (…), todėl niekada nenorėčiau būti laikoma nepagarbia kitiems, ypatingai dėl 15 sekundžių iš konteksto išimto vaizdo įrašo.

Taigi, mano komanda žino, jog dažnai vemiu. Galiu apsivemti vien nuo kvapo, minties ar skonio. Tad pamatę sraiges jie pagalvojo „Pažiūrėkime, ar pavyks gauti jos reakciją“ – sakė mergina „TikTok“ pasidalintame vaizdo įraše.

Dixie pridūrė, jog medžiaga, įamžinusi šefo ir jos komandos bandymus įkalbėti ją paragauti sraigę, buvo iškirpta.

„Myliu šefą ir niekada jokiu būdu jam neparodyčiau nepagarbos“, – sakė ji.

@dixiedamelio

-video...anyways, not posting this for any other reason than to share the truth of something that was ridiculously blown out of proportion...

♬ original sound - Dixie D’Amelio

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius