Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dizaineris Marcas Jacobsas mylimajam pasipiršo neįprastu būdu: žiūrėkite video

Dizaineris Marcas Jacobsas (54) tik dar kartą įrodė, jog jo galvoje knibždėte knibžda kūrybiškiausios idėjos. Tad ir santykius su širdies draugu, modeliu, žvakių kompanijos savininku Charly DeFrancesco nusprendė įteisinti originaliu būdu.
Charly DeFrancesco ir Marcas Jacobsas
Charly DeFrancesco ir Marcas Jacobsas / Vidapress ir Scanpix nuotr.

Sužadėtuvių siurprizą žymusis drabužių kūrėjas suplanavo Niujorke įsikūrusiame meksikietiško maisto restorane. Čia trečiadienio vakarą užsukę atšvęsti Charly DeFrancesco gimtadienio, abu mėgavosi vakariene ir puikia nuotaika.

Šventinį vakarą netrukus pertraukė šokti pradėję restorano darbuotojai ir svečiai. Jie pagal legendinio atlikėjo Prince dainą „Kiss“ surengė netikėtą flashmobą, o nustebintas Charly DeFrancesco suskubo viską filmuoti telefonu.

Pagalvojęs, jog mylimasis surengė staigmeną gimtadienio proga, net nenujautė, kad Marcas Jacobsas priklaus ant kelių. Ir nors iš nuostabos Charly sunkiai sekėsi atgauti kvapą, staigmeną lydėjo svarbusis „taip“ ir gausios ovacijos.

Socialiniuose tinkluose įamžintomis sužadėtuvių akimirkomis pasidalijęs Marcas Jacobsas dėkojo prie idėjos prisidėjusiems žmonėms ir lemtingus žodžius tarusiam mylimajam.

„Tai įvyko...Charly DeFrancesco, ar tekėsi už manęs? Didelis ačiū visiems, kurie padėjo visą tai sukurti įamžinti. Taip pat dėkoju savo sužadėtiniui, kurį labai myliu“, – rašė dizaineris.

HAPPY BIRTHDAY to the love of my life!!! @chardefrancesco

A post shared by Marc Jacobs (@themarcjacobs) on

Tiesa, tai nėra pirmosios dizainerio piršlybos. 2008 m. Marcas Jacobsas susižadėjo su ryšių su visuomene kompanijos vadovu Lorenzo Martone, o po metų iškėlė jaukias vestuves Šv.Bartolomėjaus saloje. Visgi praėjus vos keturiems mėnesiams pora nusprendė skirtis.

Vėliau dizaineris draugavo su pornoaktoriumi Harry Louisu, o nutrukusių santykių priežastimi įvardijo atstumą ir laiko trūkumą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius