-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dosnus milijonierės Paris Hilton gestas: benamiui paaukojo pinigų ir su juo glėbesčiavosi

Viena iš viešbučių tinklo „Hilton“ paveldėtojų, milijonierė, vakarėlių liūtė ir didžėja Paris Hilton (37 m.) savo turtais moka dalintis ir su mažiau turinčiais – tai garsenybė parodė dosniai pašelpdama vieną Los Andželo benamį.
Paris Hilton su benamiu
Paris Hilton su benamiu / „Scanpix“/„Mega“ nuotr.

Trečiadienį Paris Hilton ir jos jaunesnioji sesuo Nicky Hilton šventė savo mamos Kathy Hilton gimtadienį – nors tikroji jos gimimo diena buvo dar kovo 13-ąją, tačiau tik dabar atsirado proga paminėti šią progą kartu su abiem dukterimis.

Veikiausiai dėl to, kad Nicky Hilton gyvena Niujorke ir augina du mažamečius vaikus, tad ištaikyti laisvą dieną, jog galėtų atskristi į Los Andželą, ne taip ir paprasta.

Taigi trijulė trečiadienį vakarieniavo „The Palm“ restorane Beverli Hilse, o po šventinės vakarienės išėjus iš restorano jas pasitiko didžiulis būrys paparacų.

Ir ne tik jų – vienas benamis išdrįso prieiti prie garsenybės ir paprašyti pinigų, o ši nė kiek nesutriko davė jam kuokštą 20 dolerių banknotų.

Paris Hilton buvo labai gerai nusiteikusi ir ne tik davė vyrui pinigų, bet ir labai maloniai su juo bendravo, persimetė keliais mandagiais žodeliais ir draugiškai apsikabino.

„Scanpix“/„Mega“ nuotr./Paris Hilton su benamiu
„Scanpix“/„Mega“ nuotr./Paris Hilton su benamiu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius