Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Drąsių išvaizdos pokyčių nebijanti Katy Perry: kaip kukli krikščionė virto kopijuojama stiliaus ikona?

Ji – mylima, gerbiama ir klausoma, o jos stilius – kopijuojamas. Tačiau Katy Perry ne visada buvo tokia ekscentriška. Per daugiau nei 12 scenoje ir viešumoje praleistų metų dainininkė stipriai pasikeitė – iš griežto auklėjimo krikščioniškoje šeimoje užaugusios merginos ji tapo ryškia ir nenuspėjama scenos žvaigžde.
Katy Perry išvaizdos pokyčiai
Katy Perry išvaizdos pokyčiai / „Scanpix“ nuotr. / 15min montažas

Nors vienoje savo dainų ji teigė kartais „besijaučianti kaip vėjyje besiplaikstantis plastikinis maišelis“, Katy Perry niekada tokio nepriminė. Dėl dažnų įvaizdžių pokyčių, kurių katalizatoriumi dažniausiai tapdavo šukuosenos, jos vardas iš žiniasklaidos nedingo nuo pat ikoniško prisistatymo 2008-aisiais, rašo „Mirror“.

Katheryne Hudson, visiems geriau žinoma kaip Katy Perry, kalbant apie jos stilių, yra labiausiai nenuspėjamas žmogus. Ilgai ryžtis, galvoti, ar verta įgyvendinti išvaizdos pokyčius jai tikrai nereikia – sugalvojo ir padarė, atrodo, tokiu šūkiu vadovaujasi žvaigždė. Tad nenuostabu, kad per šlovės spinduliuose praleistą dešimtmetį 35-erių atlikėja yra išbandžiusi beveik visas įmanomas šukuosenas, spalvas ir atspalvius.

Amerikiečių scenos žvaigždei ruošiantis tapti mama (dainininkė ir jos sužadėtinis Orlando Bloomas laukiasi pirmagimio), metas prisiminti ryškiausius ir labiausiai atmintyje įstrigusius Katy Perry plaukų stilius.

Katy Perry
Katy Perry

Kaip jau minėjome, 2008-aisiais Katy Perry išgarsėjo vos tik pasirodė jos singlas „I Kissed A Girl“. Jo vaizdo klipe dainininkė pasirodė tokia, kokia yra – natūrali brunetė. Tačiau prieš į banko sąskaitą pradėjus byrėti milijonams, Katy Perry buvo kukli, krikščioniškoje šeimoje užaugusi mergina.

Ją, jos seserį Angelą ir brolį Davidą užaugino griežti tėvai pastoriai Mary Christine ir Maurice’as Hudsonas. Dainininkės šeima padėjo įkurti ne vienus maldos namus visoje šalyje, o pati Katy Perry lankė religinę mokyklą.

Taisyklių ji turėjo laikytis ne tik ugdymo įstaigoje, bet ir namuose. Hudsonų rezidencijoje jai ir jos broliui bei sesei nebuvo galima švęsti Helovino, be to, vaikai tikėjo, kad dovanas per Kalėdas jiems po eglute padeda ne Kalėdų senelis, o Jėzus Kristus, rašo „Mirror“.

Galbūt daugelis to nežinojo, tačiau savo muzikinę karjerą Katy Perry taip pat pradėjo bažnyčioje – ji buvo gospelo choro ir krikščioniškojo roko atlikėja. Todėl kai į pramogų pasaulį jauna, griežtoje šeimoje augusi mergina įsiveržė su daina „I Kissed A Girl“, pažinoję Katy Perry šeimą ir jos įsitikinimus labai tuo stebėjosi.

VIDEO: Katy Perry - I Kissed A Girl

Ryškus Katy Perry įvaizdis ne tik vaizdo klipuose, scenoje, bet ir gyvenime tapo jos vizitine kortele. Jis keistis pradėjo po pirmo albumo „One Of The Boys“ išleidimo. Plaukų atspalvis keistis pradėjo su antru ir jau kitokio skambesio nei pirmasis albumu „Teenage Dream“ – plaukai tapo dar tamsesni.

Žinoma, vos jos vis didėjanti gerbėjų armija priprato prie tokio savo dievaitės įvaizdžio, Katy Perry jį pakeitė. Supratusi, kad norint išlikti aktualia šioje industrijoje ji privalo nuolat keistis, tokią pačią taisyklę ji pritaikė ir savo stiliui – dainininkė pradėjo eksperimentuoti su neįprastomis plaukų spalvomis ir perukais.

Katy Perry
Katy Perry

2010 metais ji visus pribloškė ant raudono kilimo pasirodžiusi su ryškiai mėlynos spalvos plaukų peruku. Jo dėka, atlikėja neturėjo prisirišti prie vieno stiliaus ir savo įvaizdį galėjo keisti kiek nori kartų ir į tokį, kokį norėjo. Tiesa, jau kitąmet Katy Perry visus nustebino savo pačios plaukus nudažiusi rožine spalva.

Nors atrodė, kad taip iš išorės drastiškai pasikeitusi Katy Perry savo religines šaknis pamiršo, tokias kalbas ji paneigė tais pačiais metais gerbėjams parodžiusi jos kūną papuošusią Jėzaus tatuiruotę. „Rolling Stone“ dainininkė apie piešinį sakė: „Dievas vis dar yra svarbi mano gyvenimo dalis, tačiau Biblijoje aprašomos detalės man – neaiškios. Tai pasakiusi noriu apsivemti. Bet tai tiesa… Vis dar tikiu, kad Jėzus yra Dievo sūnus, tačiau taip pat tikiu ateiviais ir tuo, jog žmonės yra Dievo pasiuntiniai bei kitais beprotiškais dalykais.“

Katy Perry
Katy Perry

Save išreiškti per išvaizdą Katy Perry nesiliovė net ir ne tokiais džiugiais momentais kaip, pavyzdžiui, byrant jos ir aktoriaus bei komiko Russello Brando santuokai. Pora aukso žiedus sumainė 2010 metais per ištaigingą ceremoniją Indijoje, tačiau po dvejų metų išsiskyrė.

Kol buvo susituokę, Katy Perry apsistojo ties rožine plaukų spalva, o, kaip sakoma, atsiradus problemoms rojuje, dainininkės plaukai nusidažė vaivorykštės spalvomis.

Po skyrybų Katy Perry draugavo su muzikantu Johnu Mayeru, pora net buvo kartu apsigyvenusi. Tais metais atlikėjos plaukai įgavo violetinį, mėlyną ir turkio atspalvį. Tokius pokyčius sekti nebuvo lengva, tačiau gerbėjai sugalvojo, kaip tai paversti pramoga – jie pradėjo spėlioti, kokios spalvos plaukais ji pasirodys viename ar kitame renginyje.

2013 metais Katy Perry sugrįžo prie vienos pirmųjų jos plaukų spalvų – juodos, tačiau šis periodas tęsėsi vos kelis mėnesius. 2014-aisiais dainininkė visus pribloškė žalia šukuosena.

Katy Perry
Katy Perry

Tačiau bene didžiausi pokyčiai atlikėjos išvaizdoje ir gyvenime įvyko po poros metų jai susipažinus su dabar jau būsimu vyru Orlando Bloomu. Katy Perry nusirėžė savo kasas ir tapo blondine. Jei to dar nebūtų gana, į nosį scenos primadona įsivėrė auskarą, kam, kaip ji vėliau prasitarė, jos tėvai labai nepritarė, rašo „Mirror“.

Šią ją „išlaisvinusią“ šukuoseną žvaigždė įamžino 2017-ųjų albume „Witness“.

Katy Perry šviesiaplauke išliko iki pat šių dienų. Su šia spalva ji, jei galima taip sakyti, sutiko džiugiausias gyvenimo akimirkas – 2019 metų vasarį susižadėjo ir pradėjo lauktis pirmagimio. Žinia apie tai ji pasidalijo dainos „Never Worn White“ vaizdo klipe. Jo pabaigoje Katy Perry įamžinta vilkinti lengvai krentančią suknelę ir glostanti išryškėjusį nėščiosios pilvuką.

VIDEO: Katy Perry - Never Worn White

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius